0

Adam Silvera - Recuerda aquella vez

Silvera, Adam
Recuerda aquella vez
Barcelona : Puck, 2017

 
En un futur molt proper, la població de Nova York descobreix l’Institut Leteo, una espècie de clínica on la gent pot anar a esborrar els records que  considerin massa dolorosos. Com a la resta de novaiorquesos, a l’Aaron Soto li sobta aquesta notícia. Alguns veïns del barri també comenten que coneixen casos d’antics residents que han anat a aquesta clínica a oblidar alguns records.

L’Aaron Soto cerca la felicitat, és feliç amb la Geneviève, amb qui fa més d’un any que té una relació. Ara bé, tot això canvia quan coneix en Thomas, un noi del barri del costat, vers qui al cap d’uns dies es començarà a sentir atret.

A causa d’aquest fet, l’Aaron tindrà molts dubtes sobre si mateix i sobre com trobar la felicitat.

Adam Silvera

Adam Silvera

Adam Silvera va debutar com a escriptor gràcies a aquesta novel·la. Ha treballat des de ser un llibreter fins al departament de màrqueting d’una editorial. Recuerda aquella vez ha rebut grans elogis de la crítica especialitzada en literatura juvenil dels Estats Units.

Un dels fets que cal valorar d’aquesta novel·la és la capacitat de l’autor de sorprendre. Adam Silvera aconsegueix dotar el personatge protagonista d’una sensibilitat que a vegades el fa tan fràgil que com a lector i com a persona el vulguis protegir a tota costa.

És un relat dur sobre l’acceptació d’un mateix des d’un punt de vista molt innovador, ja que s’hi barreja també l’ètica científica sobre la manipulació dels records. Val la pena descobrir aquest tipus d’històries.

Adam Silvera ha escrit dues novel·les més que esperem que es publiquin aviat.
 

Escrit per | Neville Longbottom

Estudiant de valent a Hogwarts que un dia vaig fer un conjur i em vaig convertir amb el Rubén de la Biblioteca Joan Miró.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada