Olga Llorensí, guanyadora del concurs del mes de gener

Biblioteca Camp de l'Arpa–Caterina Albert Fa 10 mesos Concurs
0

Olga Llorensí  guanyadora 2018-01
 
L’Olga es dirigeix tímidament al taulell d’acollida de la Biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert i s’identifica com la guanyadora del Bibarnabloc d’aquest gener. Es disculpa perquè la vam avisar fa dies però una grip l’havia indisposada. Avui ja es troba millor i s’ha decidit a venir a recollir el seu premi.

Està molt contenta i malgrat que en un inici ens diu que no sap gaire què explicar-nos d’ella mateixa, quan comença…, resulta ser tot un pou de sorpreses! Es declara, per exemple, fan absoluta del Velocirepte, ‘una iniciativa de promoció de la lectura’, diu, ‘fantàstica i d’allò més engrescadora’. Per al repte de gener va triar una novel·la d’Isabel Allende, autora que no coneixia i que tampoc li va acabar de fer el pes, ‘però bé, d’això es tractava’, reflexiona, ‘d’obrir-me a noves lectures!’.

I és que llegir li agrada moltíssim, sobretot novel·la històrica, i si pot ser en format de llibre electrònic. ‘Al principi era molt reticent’, ens confessa, ‘però ara… compro llibres, és clar, sobretot per Sant Jordi i dates assenyalades, però el suport electrònic m’entusiasma’. De fet, parlant d’això ens explica també que des de fa 4 anys ha format un club de lectura amb unes amigues, que es reuneixen cada mes i mig i que sempre llegeixen en format digital.

A la nostra biblioteca hi ve sovint, perquè la té a prop i perquè li encanten les instal·lacions, ‘feia tanta falta al barri…’, sospira. ‘Quan era estudiant havia d’anar a la biblioteca de la facultat o baixar al centre i ara, en canvi, és un luxe al costat de casa!’. A més, com que està a l’atur, ens diu que fa poc va aprofitar per venir i fer un curs de les Antenes Cibernàrium per a trobar feina. Li preguntem si coneix el nostre centre d’interès Anem per feina (món laboral) i ens respon que no, però que així que pugui hi donarà una ullada.

Olga, ha estat un plaer xerrar una estona amb tu, enhorabona!!

 

Escrit per | Biblioteca Camp de l'Arpa–Caterina Albert

Situada al nord del Districte de Sant Martí, és un nou equipament cultural i de proximitat per als veins dels barris del Camp de l'Arpa del Clot, Navas i el sud del Guinardó. La biblioteca, ubicada en l'antiga fàbrica tèxtil Bonaventura Costa i Font que després va acollir la fàbrica de plàstics Alchemika, és obra d'Oliveras Boix Arquitectes. Ocupa 2.489 m2 repartits en tres plantes, organitzades de forma flexible i funcional.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada