Sense Armaris. Una guia diversa

Sense armaris

Des de l’SDLIJ de la Biblioteca Xavier Bengurel hem impulsat la creació d’aquesta guia sobre llibres infantils de temàtica LGTBI+ elaborada per un grup de bibliotecaris especialistes en la matèria.
 

Sense armaris
 
El document proposa una selecció de documents que parlen als nostres infants sobre la diversitat familiar i el gènere, i neix amb la voluntat d’allunyar-se dels estereotips que no van més enllà del binarisme sexual i l’heteronorma imperant.

El seu objectiu és emfatitzar el paper educatiu i el poder reparador de la lectura contra qualsevol discriminació social. Concretament, vol proporcionar eines que fomentin la inclusió i la diversitat sexual des de la infància, per tal que tothom s’hi senti reflectit, inclòs i valorat, i per obtenir el reconeixement que l’existència de la pluralitat familiar ultrapassa la idea que l’única família vàlida és la tradicional.

Esperem que resulti útil per conèixer una mica millor la diversitat de la societat. La nostra voluntat ha estat realitzar un recurs positiu on tothom hi sigui inclòs.

 


 

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

1 comentari a “Sense Armaris. Una guia diversa”

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.