0

Omar S
 
A més de ser un dels DJs més importants de la història de l’escena de Detroit, Omar S dirigeix des de fa més de vint anys el segell FXHE, referència internacional en el terreny de l’electrònica de ball. El productor -una autèntica eminència pel que fa a house i techno- va començar la seva carrera musical en les estones lliures que li deixava la seva feina a l’empresa automobilística Ford i mica en mica es va anar fent un nom a l’escena internacional. Omar S sempre ha intentat seguir el seu propi camí, funcionant de manera independent amb el seu propi segell, però la qualitat de les seves produccions l’han convertit en una figura respectada i admirada, només comparable a Detroit amb l’estatus que té Theo Parrish.

Us hem preparat aquesta playlist per a que coneixeu una mica més a fons la figura d’aquest interessant productor.
 

 

Escrit per | Repo Man

He agafat el meu àlies del títol d’una pel.lícula de culte de 1984, “Repo Man”. Aquestes són algunes de les coses que vaig aprendre a estimar gràcies a la xarxa de biblioteques: les pelis de Stanley Kubrick, el llibre de còmics “Peanuts”, els discos de Miles Davis o Camarón de la Isla, l’actriu Jessica Chastain, les novel.les de Robertson Davies i els quadres de la Frida Kahlo. Em podeu trobar a la Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada