1

Avui hem rebut a la Mait Segarra, guanyadora del concurs de bibarnabloc de gener, a la biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver.

Mait Segarra - guanyadora concurs gener

Arriba d’incògnit. Ha agafat el llibre d’abril del Velocirepte i s’acosta al taulell perquè li posem el segell al seu carnet. Però el seu nom la delata, l’estàvem esperant!!!! I si, ens disculpem, perquè sembla que hem jugat una mica al gat i a la rata, però finalment rebrà el seu regal, com es mereix.

Ens explica que no és la primera vegada que participa en el concurs de bibarnabloc i que és usuària de les biblioteques de Barcelona des de fa molts anys. De fet, la resposta del concurs que ha guanyat, l’ha transportat al seu barri i a la biblioteca on es va fer el seu primer carnet, Vila de Gràcia.

Ara és veïna de Sant Antoni i per això té la nostra biblioteca de referència, però ens confessa que no és l’única, i que per logística, les lectures familiars transcorren entre la biblioteca Esquerra Eixample-Agustí Centelles i la biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver.

La Mait és seguidora de la pàgina de Facebook de la biblioteca. Des d’allà es va assabentar del Velocirepte i des del primer moment se’l va agafar com a un objectiu personal. “El Velocirepte fa que t’interessis per altres tipus de lectura i ajuda a sortir de la zona de confort”. Va començar el repte llegint En un lugar de África (tema que li agradava especialment), el segon repte el va superar amb La guerra dels mons (admet que el tema dels monstres se li feia una mica costa amunt…), va continuar amb Sueños en el Umbral de l’autora Fatima Mernissi, i avui se’n va amb la seva nova lectura La llibreria de les noves oportunitats.

Està convençuda que seguirà amb el repte i tornarà a participar en el concurs del bibarnabloc.

T’esperem!

Escrit per | Bibarnabloc

El blog de Biblioteques de Barcelona

1 Comentari

  1. Xahrazad

    19 abril 2018 at 10:40

    Enhorabona Mait. De ben segur, que aconsegueixes superar tots els reptes del #Velocirepte18

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.