0

La Magda Cusidó és una veïna de Vila de Gràcia, nascuda al barri, i una usuària molt activa de la biblioteca Vila de Gràcia. Treballa a l’administració a Sostenibilitat i Territori.

Va conèixer el Bibarnabloc a través del concurs del Velocirepte a partir, segons ens explica, d’un butlletí de la newsletter de la biblioteca i a partir d’aquell moment va començar a llegir-lo amb periodicitat. La Magda aprofita per fer-nos algunes reflexions sobre el Bibarnabloc com per exemple que li agrada molt consultar la secció de recomanacions i els últims mesos especialment la part del Velocirepte. Gaudeix de la lectura dels comentaris que també fan altres lectors sobre el llibre comentat.

La Magda participa per primera vegada al concurs del Bibarnabloc i es va decidir a fer-ho perquè el tema del mes d’abril l’interessa molt.

 
Magda Cusidó guanyadora bibarnabloc març
 
Els últims cinc anys la guanyadora del concurs d’enguany afirma que llegeix més que abans. El seu gust per la cultura la va fer aproximar-se a l’exposició de L’Infern de Rodin a Barcelona i a partir d’aquí va rellegir-se el clàssic universal de Dante La Divina Comèdia que conté la primera cantiga “L’infern” i que li va encantar. També s’ha llegit fa molt poc l’últim llibre d’en Xavier Bosch, Nosaltres dos i ara està a punt de fer la tria entre el ventall de poesia que li oferim des de la biblioteca seguint el calendari del Velocirepte.

Pel que fa al món de la lectura, les biblioteques i el llibre en qualsevol format, ens explica que ho veu amb bona salut excepte en el cas dels joves que troba que si no veuen a casa l’hàbit de llegir difícilment després podran ser lectors regulars. Li encanta Sant Jordi i qualsevol tipus de festa o aplec entorn del llibre i encara que llegeix a vegades en la seva tauleta algun llibre electrònic, prefereix el llibre en paper perquè l’ajuda a desconnectar de la seva feina on les pantalles d’ordinador ocupen el temps principal i adora el format per poder portar-lo on vol sense haver de preocupar-se de res.

La Magda Cusidó ha recollit el seu premi a la biblioteca Vila de Gràcia. Es tractava del llibre Femení i singulars. Històries de dones i música de Victòria Palma, musicòloga i experta en història de les dones compositores.

Que gaudeixis de la lectura Magda!
 

Escrit per | Biblioteca Vila de Gràcia

La Biblioteca Vila de Gràcia es troba al bell mig de la vila de Gràcia, al centre de la ciutat. L'equipament es va inaugurar el maig del 2002 i ocupa un edifici de l'arquitecte Josep Llinàs, i es va dissenyar per ser la biblioteca de proximitat del barri de la vila de Gràcia i del Camp d'en Grassot. Disposa de 1.029 metres quadrats distribuïts en cinc plantes.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada