0

Avui ens visita la Maria Rodríguez, una estudiant amb les lectures clares i molta punteria, és la primera vegada que es presenta al concurs i aquí la tenim, recollint el seu premi. La Maria ens diu que no és una usuària molt freqüent de la biblioteca Sant Antoni, perquè on passa més temps i estudia és a la biblioteca de la universitat. Tot i això, un dia va descobrir el Velocirepte a través de Twitter, li va semblar interessant i va començar a investigar. Des de llavors ens visita com a mínim un cop al mes, i nosaltres contents!
 

Maria Rodríguez guanyadora del concurs de febrer
 
Ara ja està llegint el seu sisè repte, El Lector del tren de les 6.27 h., i amb el que ha gaudit més és amb el que girava al voltant d’Àfrica,  quan va llegir Mort al Nil, d’Agatha Christie. Li encanta la novel·la policíaca i nosaltres aprofitem per presentar-li el fons especial que tenim a la biblioteca dedicat al gènere negre i policíac, però… Ep, calma! Que tot just fa dos dies de la diada de Sant Jordi i ara se li acumula una mica la feina. La Maria va passar la diada passejant-se pel centre de Barcelona i va assistir també a les portes obertes de l’ajuntament. Es va comprar ni més ni menys que tres llibres: Patria, de Fernando Aramburu, Los Perros duros no bailan, d’Arturo Pérez-Reverte i La bruja, una novel·la negra de Camilla Lackberg. Però això no és tot… ¿Quin seria un bon regal de Sant Jordi per una lectora experta i estudiant de dret i ciències polítiques? Doncs algú ho va tenir clar quan va posar-hi vista i sentit de l’humor i li va regalar… Un abogado rebelde, de John Grisham.

Ens encanten aquests regals! Que gaudeixis de tan bones lectures i fins al proper Velocirepte!
 

Escrit per | Bibarnabloc

El blog de Biblioteques de Barcelona

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada