Juanjo Sáez (Barcelona, 1972), dibuixant i guionista de còmic nascut al barri de La Sagrera. Va estudiar a l’escola Massana i va començar la seva carrera als anys 90 participant en fanzins com a guionista i dibuixant. Ha col·laborat en mitjans com Rockdeluxe, els diaris Ara o El Periódico de Catalunya, entre altres. A banda de la seva feina com a “historietista”, Sáez ha realitzat diverses campanyes de publicitat com a il·lustrador i dissenyador gràfic. Per al Canal 33 de Televisió de Catalunya va realitzar la sèrie animada Arròs Covat, guanyadora d’un Ondas, la qual va adaptar al còmic el 2010. Recentment ha estrenat a la mateixa cadena de televisió Heavies tendres, una nova sèrie d’animació sobre l’amistat, la música i fer-se gran a la Barcelona preolímpica dels noranta.

D’entre les seves obres destaquen títols com El Arte: conversaciones imaginarias con mi madre, Crisis (d’ansietat), Hit emocional i Viviendo del cuento, entre altres.

Juanjo Saéz va participar en la tercera edició de l’Atom Fast Market, les jornades que acullen tallers, xerrades, un mercat d’il·lustració, fanzins i petites editorials de còmics i literatura, que es van celebrar el mes de desembre de 2017 a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra.

 

Bibliografia

Juanjo Sáez

 

El arte. Conversaciones imaginarias con mi madre  SÁEZ, Juanjo

El arte. Conversaciones imaginarias con mi madre

SÁEZ, Juanjo
Barcelona: Reservoir Books, 2006

Arròs covat  SÁEZ, Juanjo

Arròs covat

SÁEZ, Juanjo
Barcelona : Cameo, cop. 2010

 

Arròs covat  SÁEZ, Juanjo

Arròs covat

SÁEZ, Juanjo
Barcelona : Reservoir Books, 2010

Viviendo del cuento  SÁEZ, Juanjo

Viviendo del cuento

SÁEZ, Juanjo
Barcelona : Reservoir Books, 2010

 

Yo : otro libro egocéntrico de Juanjo Sáez  SÁEZ, Juanjo

Yo : otro libro egocéntrico de Juanjo Sáez

SÁEZ, Juanjo
Barcelona : Reservoir Books, 2010

Crisi (d’ansietat)  SÁEZ, Juanjo

Crisi (d’ansietat)

SÁEZ, Juanjo
Barcelona : Reservoir Books, 2013

 

 Hit emocional  SÁEZ, Juanjo

Hit emocional

SÁEZ, Juanjo
Madrid : Sexto Piso, 2015

Juanjo Sáez

 

Entre Vinyetes és un projecte de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra que pretén dinamitzar la seva especialització, els còmics, amb un conjunt d’entrevistes de petit format de personatges vinculats a aquest món: autors, lectors, experts…

 

Escrit per | Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra

La Biblioteca Ignasi Iglésias es va obrir al públic la tardor del 1935, i ha tingut 3 emplaçaments. Durant 55 anys va estar a la segona planta de la Casa de la Vila, actualment seu del Districte, a la plaça Orfila i va esdevenir un centre de referència per a tot el barri. Des del setembre del 2002, i fruit d’una gran reivindicació veïnal, la biblioteca s’instal·la a l’edifici rehabilitat de l’antiga fàbrica de fils Fabra i Coats, i passa a anomenar-se Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra. Una part del seu fons està especialitat en còmic. En l’actualitat, la col·lecció de còmic més important de totes les Biblioteques de Barcelona

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada