2

Coneixeu un lloc on podeu trobar toooots els llibres publicats sobre la ciutat?

Aquest lloc és la Sala Ciutat que està especialitzada en publicacions sobre Barcelona. Podeu trobar llibres per barris, llibres d’història, d’anècdotes dels seus visitants il·lustres, còmics, llibres amb l’urbanisme com a tema, llibres infantils, llibres il·lustrats… Només han de tenir la nostra ciutat com a tema o objecte. Podeu trobar també els catàlegs dels museus i centres culturals municipals.
 

sala-ciutat
 
A més a més, la Sala Ciutat té una peculiaritat que la fa, encara més especial. Cada any per Sant Jordi i la Mercè, dues dates destacadíssimes en el calendari cultural barceloní, acull al seu altell les il·lustracions d’algun destacat dibuixant. Com podria ser en Miguel Bustos (la tardor de 2017) o Lalalimola (la primavera de 2018).

 
Resultado de imagen de sala ciutat
 
Resultado de imagen de sala ciutat
 
Com veieu el seu objectiu és doble: donar a conèixer la marca Barcelona al voltant de l’edició i donar-li valor al món de la il·lustració i la imatge, cedint l’espai de l’altell a intervencions gràfiques que un equip liderat per l’ajuntament de Barcelona tria periòdicament.
 

Imagen relacionada
 
Un exemple dels llibres que podeu trobar a la Sala Ciutat és aquest:

BCN.Gat, del dibuixant Isamat on recrea llocs de la ciutat i personatges conegudíssims que han passat per la Ciutat Comptal. El llibre està fet pels serveis editorials de l’ajuntament de Barcelona. L’humor i la fina ironia acompanyant aquestes imatges que ens trauran de segur un somriure de complicitat.
 
Imagen relacionada
 
Resultado de imagen de imagenes de bcn gat de isamat
 
El Palau de la Música, visto por Isamat.
 
Recreación del mural de Chillida cerca del MACBA que inspiró el libro.
 
Aprofiteu les vacances per donar-vos una volta per aquest magnífic espai. Us passarà el temps volant i sortireu sabent alguna cosa més de Barcelona.
 

Escrit per | Olímpia

A Olímpia li encanta el blau de Grècia, el verd maragda, el rosa xicle, el que es veu entre el cel i l'horitzó... Sóc la Rosa i em trobareu a la Biblioteca Horta-Can Mariner. Em fascina el món dels nens, la seva formació, l’art i la història i, moooolt important... m'encanten les paraules esdrúixoles!

2 Comentaris

  1. Marian

    26 Juliol 2018 at 16:04

    Desconeixia aquesta llibreria. M’ha sorprès aquest petit descobriment 🙂

  2. Ariadna

    28 Juliol 2018 at 19:46

    Interessant!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada