Enhorabona als guanyadors del concurs de maig

image_pdfimage_print

Els guanyadors del concurs de maig del Bibarnabloc s’han emportat el llibre Generació (H)original. Barcelona d’un temps i d’una poesia (La Breu; Ajuntament de Barcelona, 2017), de Marta Huertas. Es tracta d’un projecte fotogràfic, que esdevé crònica i document d’una generació literària, la nascuda i recitada al Bar Horiginal del barri del Raval de Barcelona, un espai que ha contribuït a fer madurar la poesia del país.

També s’han endut una invitació doble per l’exposició La llum negra. Tradicions secretes en l’art des dels anys cinquanta tracta sobre la influència que les diferents tradicions secretes han exercit en l’art contemporani des dels anys cinquanta fins a l’actualitat. La mostra es podrà veure al CCCB fins al al 21 d’octubre 2018. Enhorabona a tots els guanyadors!
 


 

image_pdfimage_print
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

8 comentaris a “Enhorabona als guanyadors del concurs de maig”

 1. Andrés Castells

  Sóc un dels guanyadors d´aquesta edició del concurs. i no estic en les fotos penjades. Recordo que em varen fer a la Bibilioteca de la Vila de Gràcia un parell de fotos podriau afegir la que s´escaigui?

 2. Luisa Gómez Cumplido

  Hola soy una de las ganadoras de este concurso, recogí el premio en la Biblioteca de Pza. Lesseps Jaume Fuster y también hicimos una entrevista y fotografía en la puerta de la misma y no he visto nada publicado. Me encantaría que las publicarais. Muchas gracias

  1. Ignatius J. Really

   Luisa li demano mil disculpes per l’error succeït amb la seva entrevista. L’hem recuperat i el pot visitar en aquest enllaç, o també al final de la pàgina principal.

   Moltíssimes gràcies a vostè i fins aviat!!!

 3. Hola,

  Sóc la Claudia Hervás. Al maig també vaig ser una de les guanyadores i a la biblioteca Jaume Fuster també em van fer una foto (una de les bibliotecàries però no el que s’encarrega del bibbarnabloc) però no en vaig tornar a saber res més. Si encara teniu la foto, la podríeu penjar? ;-). Merci!

  1. Ignatius J. Really

   Hola Claudia, disculpa però hem tingut alguns problemes amb les imatges del concurs. Ara ja tenim la teva foto penjada a la galeria 😉 Gràcies i fins aviat!!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.