8

Els guanyadors del concurs de maig del Bibarnabloc s’han emportat el llibre Generació (H)original. Barcelona d’un temps i d’una poesia (La Breu; Ajuntament de Barcelona, 2017), de Marta Huertas. Es tracta d’un projecte fotogràfic, que esdevé crònica i document d’una generació literària, la nascuda i recitada al Bar Horiginal del barri del Raval de Barcelona, un espai que ha contribuït a fer madurar la poesia del país.

També s’han endut una invitació doble per l’exposició La llum negra. Tradicions secretes en l’art des dels anys cinquanta tracta sobre la influència que les diferents tradicions secretes han exercit en l’art contemporani des dels anys cinquanta fins a l’actualitat. La mostra es podrà veure al CCCB fins al al 21 d’octubre 2018. Enhorabona a tots els guanyadors!
 


 

Escrit per | Bibarnabloc

El blog de Biblioteques de Barcelona

8 Comentaris

 1. Andrés Castells

  30 Juliol 2018 at 11:50

  Sóc un dels guanyadors d´aquesta edició del concurs. i no estic en les fotos penjades. Recordo que em varen fer a la Bibilioteca de la Vila de Gràcia un parell de fotos podriau afegir la que s´escaigui?

  • Bibarnabloc

   1 Agost 2018 at 11:00

   Hola Andrés. Ja l’hem afegit, disculpa les molèsties. Bon estiu.

 2. Andrés Castells

  1 Agost 2018 at 12:19

  Ara, sí !!!! Gràcies i bones lectures

 3. Luisa Gómez Cumplido

  10 Agost 2018 at 17:04

  Hola soy una de las ganadoras de este concurso, recogí el premio en la Biblioteca de Pza. Lesseps Jaume Fuster y también hicimos una entrevista y fotografía en la puerta de la misma y no he visto nada publicado. Me encantaría que las publicarais. Muchas gracias

  • Ignatius J. Really

   20 Agost 2018 at 0:15

   Luisa li demano mil disculpes per l’error succeït amb la seva entrevista. L’hem recuperat i el pot visitar en aquest enllaç, o també al final de la pàgina principal.

   Moltíssimes gràcies a vostè i fins aviat!!!

 4. Claudia

  24 Agost 2018 at 12:09

  Hola,

  Sóc la Claudia Hervás. Al maig també vaig ser una de les guanyadores i a la biblioteca Jaume Fuster també em van fer una foto (una de les bibliotecàries però no el que s’encarrega del bibbarnabloc) però no en vaig tornar a saber res més. Si encara teniu la foto, la podríeu penjar? ;-). Merci!

  • Ignatius J. Really

   10 Setembre 2018 at 0:01

   Hola Claudia, disculpa però hem tingut alguns problemes amb les imatges del concurs. Ara ja tenim la teva foto penjada a la galeria 😉 Gràcies i fins aviat!!!

   • Claudia

    14 Setembre 2018 at 11:19

    Moltes gràcies!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada