4

instagram
Com cada any per aquestes dates, marxem de vacances. Portem 7 mesos de lectures amb el Velocirepte i cada vegada ens falta menys per completar el nostre passaport de velocilector. Hem descobert noves llibres sobre Àfrica, monstres literaris, dones pioneres, el món del llibre, poesia, literatura i música, París… Mireu algunes de les propostes del nostres velocilectors.

Aprofiteu aquest mes d’agost per posar-vos al dia dels reptes pendents. Quin llibre estàs llegint pel #Velocirepte18? Recorda mencionar-nos a les xarxes socials  i utilitza #Velocirepte18. Ens retrobem al setembre amb un nou repte de lectura. Bon estiu!

 

Escrit per | Bibarnabloc

El blog de Biblioteques de Barcelona

4 Comentaris

 1. Antoni

  8 agost 2018 at 9:35

  Hola! Ja som a l’agost i, com que ens van deixar abafar libres de jubilo i d’agost junto, resulta que ja tina el meu llegit: L’estiu que comenta, Sílvia Soler. Un lllibre ben d’estiu, ja que comença amb la celebració de la nit de Sant Joan.
  No he sabut trobar, aquesta vegada, el concurs del mes d’agost. No n’hi ha , potser? Ho tornaré a mirarmés endavant per tal de poder-hi participar.No em vull allargar, aquesta vegada. Un bon estiu a tothom i, sobretot, amb bones lectures

  • Bibarnabloc

   8 agost 2018 at 12:05

   Hola Antoni. Bona lectura per aquest estiu. Aquest mes d’agost fem vacances al Bibarnabloc i no tenim concurs. Tornem el mes de setembre amb més recomanacions i un nou concurs. Bon estiu!

   • Antoni

    8 agost 2018 at 17:40

    Gràcies per la informació

 2. Antoni

  8 agost 2018 at 9:37

  El corrector automátic -en castellà, pel que sembla- m’ha deixat un escrit ben galdós que no he repassat, ho reconec. Ho sento!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.