M’INTERESSEN ELS ANIMALS

Biblioteca Nou Barris Fa 8 mesos Àlbum il·lustrat, Infants
0

Informació amagada o desconeguda sobre els temes més diversos.

Una forma de donar informació diferent i atractiva per despertar l’interès i les ganes d’aprofundir i de conèixer més i més.

Potser no trobareu en aquests documents prou informació per fer cap treball de l’escola però estem segurs que passareu una bona estona i fareu descobriments força sorprenents.

 

Adivina en qué país…  BADSTUBER, Martina

Adivina en qué país…

BADSTUBER, Martina
Barcelona: Juventud, 2010

Podràs descobrir fets tant sorprenents com reals en aquest divertit àlbum que et descobrirà curiositats sobre animals que viuen en diferents parts del món. Si vols fer un tastet pots anar a la fitxa que publica l’editorial.

 

¡El bogavante cumple 100 años!  BADSTUBER, Martina

¡El bogavante cumple 100 años!

BADSTUBER, Martina
Barcelona: Juventud, 2014

El llamàntol por arribar a viure 100 anys i la tortuga de les Galàpagos més vella va arribar als 175 anys. Un àlbum il·lustrat ple d’humor sobre l’edat rècord dels animals, des de la mosca efímera fins a la balena de Groenlàndia. Feu una ullada a la fitxa que publica l’editorial.

 

Els rècords dels animals  DeBECKER, Geneviève

Els rècords dels animals

DeBECKER, Geneviève
[S.l.]: Llançalletres, 2008

 

1,2,3… Ja!: els rècords esportius dels animals  HÉDELIN, Pascale

1,2,3… Ja!: els rècords esportius dels animals

HÉDELIN, Pascale
Barcelona: Joventut, 2017

S’organitzen unes olimpíades on han estat cridades a competir totes les bèsties. A través de proves, com el salt de llargada o la cursa de fons, i esports, com la natació o la boxa, anirem descobrint quins són els tres animals que, en cada cas, n’ocupen el podi i quins són els seus rècords sorprenents.

 

Atles d’aventures: dinosaures  LETHERLAND, Lucy

Atles d’aventures: dinosaures

LETHERLAND, Lucy
Barcelona: Flamboyant, 2017

Endinsa’t en una aventura prehistòrica a través dels períodes Triàsic, Juràssic i Cretaci i coneix els dinosaures de l’època en tot l’esplendor. Els trobaràs amagant-se, caçant, lluitant entre si i menjant-se… els uns als altres! Descobrireu aquesta col·lecció de llibres en aquest booktrailer:

 

 

 Los mundos invisibles de los animales microscópicos  RAJCAK, Hélène

Los mundos invisibles de los animales microscópicos

RAJCAK, Hélène
Barcelona: Oceano Travesia, 2017

Hi ha éssers tan petits que no és possible veure’ls a simple vista. Aquest llibre posa a l’abast de tots els misteris de l’univers dels organismes unicel·lulars. A cada pàgina aquests éssers creixen 150 vegades i ens mostren els seus poblats ecosistemes tal com podeu veure en el següent vídeo:

 

 

Los canguros tienen bolsa y otras preguntas sobre los animales y sus crías. M  WOOD, Jenny

Los canguros tienen bolsa y otras preguntas sobre los animales y sus crías. M

WOOD, Jenny
Madrid; Barcelona: Everest, 2002

No només aquest sinó tota la col·lecció dona respostes clares i divertides a la pregunta que es fan els petits lectors sobre els més diversos temes, així la seva curiositat els durà a ampliar els seus coneixements sobre el món que els envolta.

 

Escrit per | Biblioteca Nou Barris

La Biblioteca Nou Barris està situada en una de les parts de l'antic Institut Mental de la Santa Creu, que va fundar el doctor Pi i Molist cap al final del segle XIX i que va tancar les portes cap a finals dels anys vuitanta del segle XX.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada