0

Pilar Escamilla Guanyadora 2019-12 Bibarnabloc Roquetes
 
L’afortunada en el sorteig ha estat la Pilar Escamilla i, com cada primer dijous de mes, ve al club de lectura de la Biblioteca Les Roquetes i aprofita per a recollir el seu premi del concurs del Bibarnabloc, un exemplar del llibre Un gos, de l’Alejandro Palomas.

Ens comenta que està doblement contenta perquè, quan va decidir participar-hi, acabava d’adoptar a la seva gossa, la Leah. Ho explica com si hagués estat una premonició.

També ens explica que l’obsequi de les dues entrades a l’Aquàrium de Barcelona, li permetrà “passejar” amb el seu marit, el Josep, “a prop dels peixos” i compartir amb ell la sensació de veure’ls més a prop, com quan el Josep fa submarinisme.

Vol destacar la iniciativa del Velocirepte, on també ha participat cada mes.

La Pilar anima a tothom a participar en aquests concursos o reptes de Biblioteques de Barcelona, dels que ja ha estat la guanyadora altres vegades anteriorment.

Per acomiadar-se ens desitja un Bon Any 2019, ple de bones lectures!

Miquel Roma, guanyador del premi bibarnabloc de desembre es defineix com un amant de la novel·la històrica, tot i que com a usuari prudent que és, prefereix no endinsar-se a recomanar-nos un llibre per aquest 2019 que just comença. Vol que seguim el nostre propi camí literari.

 


Miquel Roma, guanyador del premi bibarnabloc de desembre es defineix com un amant de la novel·la històrica, tot i que com a usuari prudent que és, prefereix no endinsar-se a recomanar-nos un llibre per aquest 2019 que just comença. Vol que seguim el nostre propi camí literari. Ha recollit el seu premi a la Biblioteca Nou Barris.

Guanyador_2019-11_Bibarnabloc_Nou-Barris

 

Escrit per | Bibarnabloc

El blog de Biblioteques de Barcelona

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada