TRADICIONARIUS XXXII Festival folk internacional

Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz Fa 2 mesos Adults, Joves, Música
0

tradicionarius xxxiipdf
 

Del 11 de gener al 12 d’abril del 2019. Escolteu la Playlist que hem preparat…

Podeu escolar la Playlist amb alguns tastets del què podreu trobar al festival

La 32a edició del Festival Folk Internacional s’estén des del divendres 11 de gener fins al divendres 12 d’abril i hi participaran més de setanta grups de referència en l’àmbit de la música folk dels Països Catalans i d’arreu. És una programació àmplia i diversa que ens mostra, un cop més, la vitalitat creativa del sector. Enguany ens interessa mostrar especialment aquelles propostes que treballen la interacció entre la música d’arrel tradicional i altres expressions artístiques: la dansa, el moviment escènic, la cançó, la improvisació, la veu dels poetes… i, per descomptat, l’ús de la tecnologia sonora contemporània.
 


 

Escrit per | Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz

El 10 de maig de 2009 va obrir les portes la Biblioteca Poblenou Manuel-Arranz, situada a l'antiga fàbrica tèxtil de Can Saladrigas. Porta el nom de Manuel Arranz en homenatge al professor, historiador i arxiver que va ser membre fundador de l'Ateneu Popular La Flor de Maig i membre i president de l'Arxiu Històric del Poblenou.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada