Vine a descobrir Japó

Biblioteca Jaume Fuster Fa 3 mesos Adults, Joves
0

El centre d’interès del Japó de la Biblioteca Jaume Fuster s’inicia amb una cessió de 170 documents provinents de Casa Àsia, amb l’objectiu de difondre la cultura japonesa entre els usuaris de les biblioteques. Aquesta donació, que constitueix el nucli inicial del centre d’interès, està formada per monografies i material audiovisual. La biblioteca, partint d’aquesta col·lecció inicial, ha treballat en el desenvolupament i l’ampliació d’aquest fons, enriquint-lo amb altres documents que tenen el Japó com a nexe temàtic del centre d’interès. Si t’interessa l’art, l’arquitectura, la cuina, la història, la literatura, el cinema i la música del Japó, no deixis de visitar aquest espai a la primera planta de la biblioteca. També tenim llibres per aprendre japonès.
 


 

Escrit per | Biblioteca Jaume Fuster

La Biblioteca Jaume Fuster, obra de l'arquitecte Josep Llinàs, va obrir les portes el 13 de novembre de 2005. Porta el nom de l'escriptor Jaume Fuster (Barcelona, 1945-1998). Escriptor i guionista, traductor i membre actiu de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Fuster va estar estretament vinculat a la realitat social i cultural de Barcelona, i va donar la categoria de clàssic a la novel·la de gènere en català.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada