Xavier el guanyador de gener

Biblioteca Francesca Bonnemaison Fa 1 any Concurs
0

Divendres passat vaig tenir el plaer de conèixer al darrer guanyador del sorteig del Bibarnabloc. El Xavier va arribar puntualíssim a la cita que teníem a les 13’30 a la biblioteca.
 

Xavier guanyador concurs gener 2019
 
Vaig entregar-li el llibre i vaig aprofitar per fer-li algunes preguntes sobre la seva experiència com a usuari de biblioteques i sobre el nostre bloc.

Consulta el Bibarnabloc a vegades, sobretot pels articles o entrevistes que fem. Sol mirar llistes de novetats de St. Jordi o bé quan acaba l’any per tal d’agafar referències i buscar després al catàleg on pot trobar els llibres que li interessen. Diu que utilitza molt el catàleg des de casa i ve directament a la biblioteca a buscar el document que li interessa.

Tot i viure a Gràcia, és usuari habitual de la Francesca Bonnemaison, perquè està a prop de la seva feina i li va bé per horaris.

El darrer llibre que ha llegit ha estat Història de Catalunya : modèstia a part de Toni Soler, una visió divertida de l’historia del nostre país, que l’ha entretingut força. Li agrada llegir novel·la negra i confessa estar força enganxat a l’autor Arnaldur Indridason, així com també contes curts, especialment si son de Sergi Pàmies o de Quim Monzó.

Des de les Biblioteques de Barcelona felicitem a Xavier per la seva participació al Bibarnabloc i us animem a participar en el concurs. Hi teniu molt a guanyar!

 

Escrit per | Biblioteca Francesca Bonnemaison

La creació de la Biblioteca Francesca Bonnemaison es remunta al 1909-1910, quan Francesca Bonnemaison va crear l'Institut de Cultura i la Biblioteca Popular de la Dona, la primera biblioteca per a dones de tot Europa. La seva primera ubicació va ser la parròquia de Santa Anna, i el 1910 es va traslladar al carrer d'Elisabets. La missió d'aquestes dues institucions era oferir accés a la cultura, a la formació i a la informació a les dones treballadores. Les seves sòcies podien participar en classes de patronatge, cuina, càlcul mercantil, dactilografia, gramàtica en diverses llengües, taquigrafia i educació física, entre altres matèries.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.