Laia, guanyadora del concurs de febrer

Biblioteca Vapor Vell Fa 11 mesos Adults, Concurs
0

Laia_Guanyadora_2019-02
 
La Laia ha guanyat el concurs del Bibarnabloc d’aquest mes i per això ha guanyat Aquest deu ser el lloc, de Maggie O’Farrell, autografiat per l’autora. Ella ja havia llegit el llibre, i li ha fet molta il·lusió tenir-lo (i més amb la seva signatura!) per què l’exemplar que havia llegit era de la biblioteca. És una lectura habitual de biblioteques públiques que, com passa habitualment, compra el llibre quan aquest entra al seu cor. A casa seva té una petita biblioteca. Quan se li demana que destaqui un dels llibres que té no ho dubta ni un segon: “Un exemplar vell d’El Petit Príncep que era de la meva mare. Els seus comentaris estan al marge dels paràgrafs.” La literatura, ja es veu, és un art emocionant, que també es pot transmetre de generació en generació. Per més inri, viu al costat de la Llibreria la Inexplicable (la llibretera d’aquesta llibreria també va ser guanyadora del Bibarnabloc fa tres anys!).

Escrit per | Biblioteca Vapor Vell

La Biblioteca Vapor Vell es va inaugurar el 8 d'octubre de 2000, a l'antiga fàbrica el Vapor Vell. L'edifici, que el 1998 va ser declarat Bé Cultural d'Interès Nacional en la categoria de Monument Històric, és símbol d'una arquitectura fabril que ha estat absorbida per la ciutat i recuperada per a equipaments després de múltiples reivindicacions veïnals.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada