Els templers i la nova humanitat

Arrache, Laura El Grial, los caballeros templarios y la nueva humanidad

Recomanar un llibre com aquest no és gens fàcil perquè no és un llibre apte per a tothom. M’explico: No té res a veure amb la intel·ligència de cada persona ja que és un llibre bastant fàcil i amè de llegir. El que explica el llibre però, pot entrar en conflicte amb les creences personals… i no ens enganyem, aquest és un terreny difícil de transitar.
 

Arrache, Laura
El Grial, los caballeros templarios y la nueva humanidad

Madrid : Los Libros del Olivo, 2014

 
Es curiós com els llibres arriben a les teves mans. Algunes persones dirien que són senyals i, a vegades, he de reconèixer que és interessant pensar que algú et guia per tal d’aprendre camins que d’una altra manera no ho faries. El que explica aquest llibre m’ha semblat molt interessant, ja que t’obre portes a coneixements que sorprenen. Creure o no, ja és un altre tema a debat…

Com s’acostuma a dir, s’han vessat rius de tinta sobre els templers. La veritat és aquesta: Realment és un tema apassionant tant en l’àmbit històric com en l’àmbit… digue’m-ne una mica més enigmàtic, per tots els misteris que arrosseguen des que van aparèixer com a tals, al voltant del 1110 dC a Jerusalem (la data no està del tot clara, depèn de l’historiador). Oficialment, l’Església Catòlica va aprovar l’Ordre del Temple al Concili de Troyes l’any 1129 dC i, de la mateixa manera que es va crear, la van condemnar a la seva erradicació el 22 de març de 1312, quan el Papa Climent V en un Consistori secret, va resoldre la supressió de l’Ordre del Temple.

Aquesta història paral·lela que discorre a l’oficial, té molts elements que no han deixat mai d’estar “vius” d’alguna manera. Llibres, pel·lícules… els templers mai acaben de passar de moda. També ajuda les llegendes que van aparèixer al voltant d’aquesta Ordre i que mantenen aquest gust pel misteri… La mort de Jacques de Molay, últim Gran Mestre Templer, podria ser un exemple. Abans de ser cremat a la foguera, va llençar una maledicció contra el Papa i el rei de França… o això diu la seva llegenda…

 

Dèu venjarà la nostra mort. ¡Climent, i tu també Felip!, traïdors a la paraula donada. ¡Us emplaço als dos davant el Tribunal de Dèu!… A tu Climent, abans de quaranta dies, i a tu, Felip, dintre d’aquest any

 
El fet real és que el Papa Climent V va morir primer el 20 d’abril de 1314 i després, Felip IV el 29 de novembre de 1314. En aquest punt, cada persona pot treure les seves pròpies conclusions… però és molta casualitat, Oi?
 

Jacques de Molay (1243 – 1314)

 
La cerca de moltes de les incògnites que els templers van deixar a la seva història, són buscades per aquelles persones entusiastes dels misteris. La cerca del tresor ocult que teòricament encara no s’ha trobat, han fet explorar cada racó dels llocs per on van passar per buscar aquestes suposades pistes dirigides a les persones iniciades i preparades per trobar-les.

Però quin és el secret dels templers?

És un fet que els templers van estar a Jerusalem, a les Croades. Es parla d’unes excavacions que van fer sota el temple de Salomó però tot són conjectures i es desconeix el que van trobar… si ho van trobar! Els més materialistes creuen que el que van trobar és un immens tresor d’or i pedres precioses. D’altres versions parlen de la trobada de l’Arca de l’Aliança o del Sant Graal, artefactes màgics i les més interessants, coneixements secrets i perduts…

 

De cualquier modo y en torno a 1115 D.C., Hugo de Payns, uno de los siete, retornó a Europa y realizó con una lista de peticiones un recorrido por varios paises cuyos reyes no duraron un momento en complacer sus deseos.

 
Laura Arrache i Coré Martín signen aquest llibre però no són els autors reals del llibre: El que han fet és traslladar a paper el llegat de Colin Bloy. I qui és aquest senyor? Diplomàtic, espia, empresari, especialista en Radioestèsia… i Sanador per arquetips (si parlem d’arquetips, hem de parlar de Jung i l’inconscient col·lectiu però no serà aquí; ho deixarem per un altre moment tot i que al llibre, també es parla d’això).

En aquest llibre, el que Colin Bloy fa és treure a la llum el coneixement que els templers suposadament, van trobar i del qual, eren els custodis. A través de nombrosos viatges, Bloy va seguir el camí deixat per aquesta Ordre per tal que, només els iniciats, trobessin el veritable camí. El que trobareu aquí té molt a veure amb un canvi de consciència: d’aquí ve el títol de la “nova humanitat” del llibre. Les energies presents en les persones i en el propi planeta tenen molt a veure amb un canvi evolutiu de l’Homo Sapiens. Però realment no és un tema nou i al llarg de la història, l’interès per aquestes energies tel·lúriques no ha decaigut en cap moment.

 

Pero me gustaría dejar unas cuantas cosas claras y la primera es: Movemos la varilla o el péndulo subconscientemente. No es movido por ningún campo exterior, como creen algunas escuelas, y hay muchos tipos de péndulos en el sistema. El hombre es capaz de identificar campos externos cuando transferimos la función a la mano, como podemos ver de forma rápida nosotros mismos estirando los brazos con las palmas de la mano una frente a otra y limpiando la mente de detalles extraños, y las acercamos lentamente. A unas ocho pulgadas de distancia (20 cm aprox.), sentimos presión, como dos polos de un imán que se repelen, o algunos sienten calor, frío u hormigueo.

 

Aquest llibre fa un repàs per molts temes per arribar a la mateixa conclusió i és el secret d’un coneixement buscat i trobat pels templers. Jesús i els essenis, l’èter (alguns estudiosos afirmen que el Bosó de Higgs coincidiria amb aquest cinquè element…), la descendència de Jesús i el Rex Deus, el número Pi i la geometria sagrada, l’ADN, les línies Hartmann… Trobareu molts punts de sortida per començar la vostra pròpia “excursió” cap al coneixement. Si us interessa alguna de les teories que s’exposen, podeu tirar del fil i veure cap a on us condueix. A les biblioteques teniu material suficient per començar a treballar.

Per últim, aquí us deixo el quadre de Goya “Los Santos Bernardo y Roberto” (1787) que actualment es troba al Monasterio de San Joaquín y Santa Ana, a Valladolid. Mireu bé tots els detalls que apareixen al quadre. Al llibre surt la interpretació que dóna al respecte Colin Bloy i no deixa de ser interessant… sobretot perquè estem parlant de coses que, potser en aquells anys, tampoc era normal com a tema de conversa entre les amistats.

Si us agraden els misteris i no teniu por a descobrir noves teories sobre la història dels templers, és un llibre molt entretingut.

 

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

1 comentari a “Els templers i la nova humanitat”

  1. Tot el que fa olor a esotèric, estrany, sorprenent, no resolt, … té una irresistible atracció per l’ésser humà.
    I també és ben cert que aquest ésser humà., o sigui qualsevol de nosaltres, és el creador de la seva realitat…
    Tot és possible, doncs.

    No obstant tot això, m’ha cridat molt l’atenció la interpretació del quadre de Goya. Anem a llegir-ho.
    Gràcies per la recomanació.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.