Gemma, la guanyadora del concurs de febrer al Bibarnabloc

Biblioteca Camp de l'Arpa–Caterina Albert Fa 3 mesos Adults, Concurs
0


 
La Gemma arriba tan bon punt la Biblioteca Camp de l’Arpa obre portes, havíem quedat prèviament i la seva puntualitat és londinenca. S’identifica com la guanyadora del concurs del Bibarnabloc del passat mes de febrer i, com si ens coneguéssim de tota la vida, comença a explicar-nos coses.

Fa quinze anys que té el carnet de Biblioteques, se’l va treure a la Biblioteca Sagrada Família, i tot i que avui dia encara n’és usuària i hi va habitualment, també li agrada voltar per la Biblioteca del Clot i sobretot per aquí, per Camp de l’Arpa. ‘És que sóc molt inquieta‘, ens explica, ‘i curiosa i moguda i m’agrada… investigar!, així en el sentit ampli del terme‘. És per això que si quelcom li desperta l’interès, no dubta a endur-s’ho en préstec, un DVD, un CD, una revista, ‘i els assajos, especialment‘, el que sigui mentre li desperti el cuquet. De la mateixa manera, així ha estat com ha descobert el concurs del Bibarnabloc.

Ens confessa que no coneixia el bloc de Biblioteques de Barcelona, però que hi va arribar saltant d’una pàgina web a l’altra i que va decidir provar sort. Guanyar el premi, ens diu aleshores, l’ha sorprès ben gratament. La novel·la que li regalem, Aquest deu ser el lloc, de Maggie O’Farrell, no l’ha llegida i tampoc coneix l’autora, però creu que té bona pinta i li fa molta il·lusió que estigui dedicada. Pel que fa al concert a l’Auditori, l’altre premi que se li va regalar, ens explica així mateix que tampoc hi havia estat mai a l’Auditori, però que l’experiència va ser única, ‘literalment corprenedora!‘.

Gemma, enhorabona!
 

Escrit per | Biblioteca Camp de l'Arpa–Caterina Albert

Situada al nord del Districte de Sant Martí, és un nou equipament cultural i de proximitat per als veins dels barris del Camp de l'Arpa del Clot, Navas i el sud del Guinardó. La biblioteca, ubicada en l'antiga fàbrica tèxtil Bonaventura Costa i Font que després va acollir la fàbrica de plàstics Alchemika, és obra d'Oliveras Boix Arquitectes. Ocupa 2.489 m2 repartits en tres plantes, organitzades de forma flexible i funcional.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada