0

whites
 
Amb seu a la ciutat de Londres, Whities va començar la seva activitat fa uns cinc anys com a filial del segell Young Turks / XL Recordings, i en poc temps s’ha guanyat un lloc referent en l’escena electrònica de l’actualitat. Dirigit amb destresa per Nic Tasker (imprescindible el seu programa de ràdio a NTS), el segell és un bon reflex de les tendències actuals, amb un conjunt de noms relativament innovadors que busquen ajuntar ritme i experimentació. Noms no gaire coneguts i artistes bastant diferents entre si que demostren que Nic Tasker té molt bon ull per captar nous talents. Us diria els projectes que més m’agraden, però potser és millor que els escolliu vosaltres mateixos/es.
 


 

Escrit per | Repo Man

He agafat el meu àlies del títol d’una pel.lícula de culte de 1984, “Repo Man”. Aquestes són algunes de les coses que vaig aprendre a estimar gràcies a la xarxa de biblioteques: les pelis de Stanley Kubrick, el llibre de còmics “Peanuts”, els discos de Miles Davis o Camarón de la Isla, l’actriu Jessica Chastain, les novel.les de Robertson Davies i els quadres de la Frida Kahlo. Em podeu trobar a la Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada