0

Eva
 
L’Eva arriba puntual a la biblioteca per recollir el seu premi, el llibre Malaherba signat pel seu autor Manuel Jabois. És usuària habitual de la Biblioteca Jaume Fuster gràcies al fet que és la més gran i propera a prop de la seva feina, encara així ha d’agafar el metro i fer dues parades per visitar-nos. Ens explica que és de Sevilla i en acabar la carrera d’enginyeria informàtica fa set anys, va venir a Barcelona a continuar amb els seus estudis. Aquí va conèixer la seva actual parella i va decidir-se per quedar-s’hi a viure. L’Eva parla cinc idiomes, entre ells el català. Està absolutament integrada a la ciutat i diu que li encanta la vida cultural de Barcelona. Ara mateix viu a Cornellà d’on també és usuària freqüent de les seves biblioteques i instal·lacions culturals, com Citilab.

Parlem de llibres i descobrim que és una apassionada lectora, una devoradora cultural. Té la casa plena de llibres i gràcies a les biblioteques encara li queda espai per viure al pis. Música, cinema, narrativa, novel·la negre, tot li interessa. Quina gran usuària!!! A més el llibre que ha guanyat, Malaherba, ens diu que li feia una especial il·lusió, ja que li havia quedat pendent de comprar des de Sant Jordi.

L’Eva ens recomana Anatomia de les distàncies curtes escrit per Marta Orriols.

Molta sort Eva i fins aviat!!

 

Antoni
 
L’Antoni va recollir el seu premi a la biblioteca de Roquetes. Ens va recomanar el llibre que regalem per homenatjar les biblioteques catalanes en aquests primers cent anys de la seva història: L’Illa dels tresors compta amb una molt bona selecció d’autors i de textos. Va conèixer el Bibarnabloc arran de la seva participació en el concurs del Velocirepte. És un usuari assidu de la biblioteca de Roquetes. Participa en el nostre Club de lectura i és un gran lector de còmics. Fins aviat Antoni!!!
 

Escrit per | Biblioteca Jaume Fuster

La Biblioteca Jaume Fuster, obra de l'arquitecte Josep Llinàs, va obrir les portes el 13 de novembre de 2005. Porta el nom de l'escriptor Jaume Fuster (Barcelona, 1945-1998). Escriptor i guionista, traductor i membre actiu de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Fuster va estar estretament vinculat a la realitat social i cultural de Barcelona, i va donar la categoria de clàssic a la novel·la de gènere en català.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.