Booktubers a la Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet: Alison

Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet Fa 10 mesos Booktubers, Joves
1

Tots els colors del camaleó / Jordi Losantos Sistach

Losantos Sistach, Jordi
Tots els colors del camaleó

Barcelona: Cruïlla, 2012

L’alumnat de cicle superior de l’Escola Laia ha dedicat una bona part del curs passat a llegir novel·les de temes diferents, en el marc del club de lectura de la Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet ‘Llegim els clàssics’. En aquest vídeo l’Alison ens explica què li ha semblat Tots els colors del camaleó, d’en Jordi Losantos Sistach.
 

 

Escrit per | Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet

La Biblioteca La Sagrera - Marina Clotet està situada a la plaça de Kōbe, a la confluència amb el carrer del Camp de Ferro, número 1-3, del barri de la Sagrera, al districte de Sant Andreu. Es tracta d'un equipament públic que va obrir les portes el 20 de juny de 2009. L'edifici consta de nou plantes (les dues inferiors destinades a la biblioteca i les set superiors destinades a habitatges). La biblioteca ocupa un espai de 2.211 metres quadrats dividits en dues plantes.

1 Comentari

  1. Nuria Pons

    20 Octubre 2019 at 23:58

    El fenómen dels booktubers potser és un dels beneficis educatius més evidents de les xarxes socials. Que es posi de moda llegir el que sigui entre els més joves només PPT ser una bona notícia

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.