0

González Vázquez, Alberto
Todos los hijos de puta del mundo

Madrid: ¡Caramba!, 2016

 
Reconec que tinc un gust especial, i moltes de les coses que recomano no són per a tothom. Si mai heu seguit una recomanació meva i no us ha agradat, podeu deixar aquesta entrada ara mateix, ho entendré. Si alguna vegada m’heu fet cas i us ho heu passat bé, vol dir que probablement compartiu el meu sentit de l’humor. Un sentit de l’humor que et fa pensar: “Potser no hauria de riure, d’això”, mentre rius tant que plores… Aquest és un d’aquells casos, només amb el títol crec que ja queda clar, però si voleu un exemple del que podeu trobar dins…
 


 
Qui és l’autor? Doncs Alberto González Vázquez, un dels autors de la genial (i tristament desapareguda) Orgullo y satisfacción, on publicava les seves històries, amb un dibuix simple però amb una idea de fons absolutament demolidora, completament animal, en gags d’una sola vinyeta o en d’altres que s’allargaven força pàgines. Amb polítics, amb persones normals, però sempre amb un punt de bogeria fins i tot malaltís. Aznar demanant a Ana Botella que es faci la morta; Rajoy demanant droga a un col·laborador; Pablo Iglesias lligant amb simpatitzants; Pedro Sánchez intentant aconseguir que el votin els pederastes, o Albert Rivera volent matar un negre boxejant… Aquestes són només algunes de les situacions que ens trobarem en aquest llibre. Si no us agrada, us repugnarà; però si us agrada, plorareu de riure.
 


 
No hi ha millor manera d’explicar de què parlo que amb exemples.
 


 
I aquí en teniu un altre que jo veig molt real:
 


 
Com diria el Rivera del còmic (que sembla sortit de Club de lluita)… “Golden”
 


 

Escrit per | Tyler Durden

La primera regla del Club és que no es parla del Club, la segona regla... A més del Club, i només com a tapadora, em faig dir Cesc i treballo a la Biblioteca El Carmel - Juan Marsé.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.