0

Fatima guanyadora 09-2019

La Fàtima, la guanyadora del premi del bibarnabloc del mes de setembre va passar per la biblioteca Nou Barris un matí a recollir el seu premi, i va marxar encantada amb el seu lot de festa major, tot i que a Nou Barris la celebrem al maig 😉

Vam poder tenir una breu conversa amb ella i ens va explicar que agrada molt l’oferta cultural de Barcelona i que sol visitar sovint les biblioteques, d’elles destaca la simpatia i la bona feina del personal. A la biblioteca ve a buscar sobretot llibres d’idiomes, està aprenent català i francès, i també per a formar-se en el marc d’ensenyament de la Comunitat Europea, ja que era mestra al seu país d’origen, Veneçuela.

Entra sovint al Bibarnabloc per consultar les recomanacions, i algun altre cop havia participat al concurs. Enhorabona Fàtima, i bones lectures!

 

Escrit per | Biblioteca Nou Barris

La Biblioteca Nou Barris està situada en una de les parts de l'antic Institut Mental de la Santa Creu, que va fundar el doctor Pi i Molist cap al final del segle XIX i que va tancar les portes cap a finals dels anys vuitanta del segle XX.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.