Pavlo Minin, primer guanyador del concurs d’octubre

Biblioteca Esquerra de l'Eixample - Agustí Centelles Fa 8 mesos Adults, Concurs
0

Pavlo Minim, enginyer de telecomunicacions nascut a Ucraïna I resident a Barcelona ens confessa que tot I conèixer molt bé la xarxa de biblioteques de la ciutat, darrerament no en feia un ús massa intensiu. Abans solia anar a la biblioteca del Gòtic perquè vivia molt a prop. Fa molt poc que s’ha traslladat a l’Eixample i avui ha trepitjat per primera vegada la biblioteca Agustí Centelles.
 

PAVLO MININ, GUANYADOR BIBARNABLOC
 
En un català perfecte i farcit de pronoms febles, el Pavlo ens explica que va conèixer el Bibarnabloc quan volia ampliar informació sobre un acte cultural a la ciutat. Solia demanar en préstec llibres per l’autoaprenentatge del català i recorda que el darrer llibre que va tenir en préstec va ser un manual per arreglar bicicletes. Promet visitar la biblioteca de l’Eixample sovint, ara que l’ha descobert.

Gràcies Pavlo i fins aviat!!!
 

Escrit per | Biblioteca Esquerra de l'Eixample - Agustí Centelles

Amb una superfície total de 3.200 m2, la biblioteca està formada per quatre plantes, cadascuna amb una singularitat remarcable. Les quatre plantes estan relacionades per escales i per balcons oberts. Aquests balcons deixen passar la llum al centre de la planta. Una lluerna allargada que corona l'edifici en tota l'amplada il·lumina, de manera natural, la part central de la biblioteca. La biblioteca està especialitzada en fotografia i té una àmplia col·lecció de documents sobre aquest tema, que trobareu a la cinquena planta.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.