1

Clàudia Guanyadora Concurs_2019-11_Web

La guanyadora del concurs del bibarnabloc del mes de novembre, la Clàudia, recull el premi aquí a Poblenou. És napolitana, fa 10 anys que viu a Barcelona i des de l’any 2012 té carnet de les Biblioteques de Barcelona. És una usuària molt activa, va participar en el Velocirepte, en alguns dels concursos del Bibarnabloc i participarà al maig en la sessió del club de lectura que es durà a terme al Museu de la música. Comenta que està encantada amb els serveis que donem a les biblioteques i que sobretot és molt lectora de novel·la, tot i que gràcies al Velocirepte va descobrir el poeta Joan Margarit i la seva obra.

Clàudia, t’esperem aviat amb més lectures i més propostes culturals…!

Escrit per | Bibarnabloc

El blog de Biblioteques de Barcelona

1 Comentari

  1. Claudia

    20 Desembre 2019 at 20:50

    M’ha fet molta il-lusió guanyar i parlar amb el Lluís!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada