Núria, la segona guanyadora del concurs de novembre

Biblioteca Camp de l'Arpa–Caterina Albert Fa 5 mesos Adults, Concurs
0

Núria Guanyadora Concurs 2019-11
 
La Núria, guanyadora del premi del mes de novembre, és una usuària molt activa i li agrada estar a l’aguait de totes les activitats que organitzem des de Biblioteques, siguin conferències, tallers o cursets, i si l’activitat l’interessa, no l’importa desplaçar-se allà on sigui necessari.

Lectora infatigable, s’ho passa d’allò més bé en companyia del Ken Follet o la Dolores Redondo, li agraden els llibres que, quan els obres, s’arrapen a les mans i ja no pots deixar-los anar fins que els acabes.

Tot i que li agrada tafanejar les recomanacions del Bibarnabloc, al concurs va accedir quasi per casualitat, el va veure i va pensar “i per què no?” i el que va començar amb una simple pregunta ha acabat avui a la Biblioteca Camp de l’Arpa recollint Ombra i llum, el recull de poemes escrits a quatre mans per Francesc Parcerisas i Antoni Marí. I sí, ni per un moment ha pogut dissimular la il·lusió que li ha fet tenir l’exemplar signat.

Després de compartir una agradable estona, ens acomiadem de la Núria amb la seguretat que, ben aviat, la podrem tornar a saludar en qualsevol de les seves freqüents visites a la Biblioteca.
 

Escrit per | Biblioteca Camp de l'Arpa–Caterina Albert

Situada al nord del Districte de Sant Martí, és un nou equipament cultural i de proximitat per als veins dels barris del Camp de l'Arpa del Clot, Navas i el sud del Guinardó. La biblioteca, ubicada en l'antiga fàbrica tèxtil Bonaventura Costa i Font que després va acollir la fàbrica de plàstics Alchemika, és obra d'Oliveras Boix Arquitectes. Ocupa 2.489 m2 repartits en tres plantes, organitzades de forma flexible i funcional.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.