Joanna, la guanyadora del concurs de desembre

Biblioteca Vallcarca i els Penitents - M. Antonieta Cot Fa 1 mes Adults, Concurs
0


 
La Joanna és la flamant guanyadora del concurs del Bibarnabloc del mes de desembre, s’ha endut a casa una panera de Nadal de fruita i verdura i el llibre Mercats de Barcelona: segles XX i XXI, dels autors Genís Arnàs i Matilde Alsina.

La Joanna ha estat usuària de les biblioteques de tots els barris on ha viscut, on hi anava amb les seves filles quan eren petites i on actualment va a estudiar i a estar tranquil·la, ja que a casa no es pot concentrar d’igual manera.

Des de fa sis anys viu al barri de Vallcarca i, per tant, ens visita habitualment a la Biblioteca Vallcarca i els Penitents-M. Antonieta Cot.

El servei que més utilitza és el de préstec, sobretot de llibres d’art, ja que és llicenciada en Belles Arts.

Les novel·les normalment les consumeix en format e-book. Li agrada molt la novel·la policíaca sueca, sobretot la Camilla Läckberg, o clàssics com Gabriel Garcia Márquez.

És la primera vegada que participa en un concurs del Bibarnabloc, del qual és usuària, en rep les actualitzacions i llegeix sempre que pot.

 

Escrit per | Biblioteca Vallcarca i els Penitents - M. Antonieta Cot

La Biblioteca Vallcarca i els Penitents - M. Antonieta Cot es va inaugurar el 10 d'octubre de 2011 i dóna servei als barris de Penitents, Vallcarca i el Coll, Sant Genís dels Agudells i la Teixonera. Rep el nom de M. Antonieta Cot, a iniciativa del Consell de Dones de Gràcia, en reconeixement a la tasca de difusió de la cultura catalana que va portar a terme aquesta bibliotecària veïna de Gràcia durant els anys del franquisme. La Biblioteca té un fons especial en jazz i blues i programa activitats que tenen com a objectiu la difusió de la música afroamericana.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada