Angela, la primera guanyadora del concurs de gener

2020-01-Guanyadora
image_pdfimage_print

A la biblioteca Sant Pau-Santa Creu hem rebut la visita de l’Àngela, la darrera guanyadora del concurs del Bibarnabloc.

L’Àngela és usuària de la biblioteca de Viladecans i ja fa més de vint anys que utilitza el servei de biblioteca pública perquè sempre l’ha considerat totalment necessari. En aquest sentit, li agrada especialment el fet de tenir a l’abast tants llibres de forma gratuïta, i per aquest mateix motiu, també li agradaria comptar amb més pel·lícules disponibles a la plataforma de préstec en línia.

El seu gènere favorit és la ciència-ficció, tot i que sempre té molt en compte altres propostes com les que es donen a conèixer al web del Bibarnabloc. Si l’Àngela hagués de recomanar un llibre i una pel·lícula serien: Fahrenheit 451 i Un monstruo viene a verme. Pel que fa a l’espai, pensa que una biblioteca és sempre un dels millors escenaris on llegir un bon llibre, i també en un parc i envoltada de natura troba l’ambient adequat per fer-ho.

L’Àngela participa en el concurs del Bibarnabloc des dels seus inicis i, de fet, aquesta és la segona vegada que el guanya. Esperem doncs que aquesta sort i les ganes de gaudir del cinema i la literatura li acompanyin durant molts més anys.
 

image_pdfimage_print
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.