0

La Jhenny, és la guanyadora del concurs del Bibarnabloc del mes de gener i ha passat per la Biblioteca Vilapicina a recollir el seu premi.

Vam conversar amb ella una estona i ens ha explicat que va arribar de Veneçuela fa més de vint anys i des de fa gairebé sis anys que viu a Nou Barris.
 

2020-01-Guanyadora
 
Actualment està desenvolupant el seu projecte personal i laboral relacionat amb l’assessorament i el desenvolupament personal i ens ha explicat que els recursos i serveis que ofereixen tant la Xarxa de Biblioteques de Barcelona com Barcelona Activa li han estat de gran ajuda.

Li hem preguntat sobre com veu i com utilitza les biblioteques, i ens comenta que darrerament va a la biblioteca a buscar llibres de coneixements que l’ajudin en el seu projecte professional, i que, per tant, l’interessa consultar llibres científics i també els que parlen sobre emprenedoria. Però també ens ha explicat que anteriorment li agradava perdre’s per la sessió de música i d’aquesta manera ha pogut descobrir nous cantants i gèneres musicals així com visualitzar documentals que potser són més desconeguts.

No fa massa que va descobrir el Bibarnabloc i ja se l’ha afegit a “favorits”, en consulta sobre tot la part de coneixements i li agrada estar al cas de les activitats i propostes culturals que es fan a les biblioteques.

També li hem preguntat sobre l’ús del llibre digital i ens ha confessat que tot i ser informàtica de professió i utilitzar les xarxes socials, segueix preferint llegir en format paper.

Moltes gràcies per l’estona que vas compartir amb nosaltres, esperem seguint-te veient per la biblioteca i molts èxits en el teu projecte d’emprenedoria.
 

Escrit per | Bibarnabloc

El blog de Biblioteques de Barcelona

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.