0

 
Vaig conèixer la música de SFV Acid fa ja uns quants anys, arran d’aquest fantàstic curt documental que retratava el dia a dia de Zane Reynolds -el personatge que hi ha darrere d’aquest curiós projecte musical-. Aquest músic autodidacte va començar a explorar el seu ric món interior a través del dibuix (una obra bastant més estranya i inquietant que la seva música, però igualment interessant) i després va anar gravitant a poc a poc cap al terreny de la música electrònica. Tot i que es poden ballar, les seves composicions mai han estat orientades als clubs i les pistes de ball. SFV Acid té un aire més espiritual o psicodèlic, que reflecteix perfectament la idiosincràsia relaxada del San Fernando Valley, una de les parts menys glamuroses i gentrificades de Los Angeles. Als seus discos hi trobareu rastres de house, techno, acid, electro o inclús jazz, tots ells reconstruïts amb artesania i dedicació, defugint del despenjat esperit lo fi que guia gran part de l’escena electrònica més hipster.
 

SFV-Acid-Ambers-Stuff
 
En la següent playlist us podeu fer una idea del ric univers musical de SFV Acid.
 


 

El podeu trobar també a Bandcamp.
 

Fa uns anys va gravar una sessió boníssima per Boiler Room.
 

 

Escrit per | Repo Man

He agafat el meu àlies del títol d’una pel.lícula de culte de 1984, “Repo Man”. Aquestes són algunes de les coses que vaig aprendre a estimar gràcies a la xarxa de biblioteques: les pelis de Stanley Kubrick, el llibre de còmics “Peanuts”, els discos de Miles Davis o Camarón de la Isla, l’actriu Jessica Chastain, les novel.les de Robertson Davies i els quadres de la Frida Kahlo. Em podeu trobar a la Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.