SFV Acid: la banda sonora dels suburbis

SFV-Acid-Ambers-Stuff

 
Vaig conèixer la música de SFV Acid fa ja uns quants anys, arran d’aquest fantàstic curt documental que retratava el dia a dia de Zane Reynolds -el personatge que hi ha darrere d’aquest curiós projecte musical-. Aquest músic autodidacte va començar a explorar el seu ric món interior a través del dibuix (una obra bastant més estranya i inquietant que la seva música, però igualment interessant) i després va anar gravitant a poc a poc cap al terreny de la música electrònica. Tot i que es poden ballar, les seves composicions mai han estat orientades als clubs i les pistes de ball. SFV Acid té un aire més espiritual o psicodèlic, que reflecteix perfectament la idiosincràsia relaxada del San Fernando Valley, una de les parts menys glamuroses i gentrificades de Los Angeles. Als seus discos hi trobareu rastres de house, techno, acid, electro o inclús jazz, tots ells reconstruïts amb artesania i dedicació, defugint del despenjat esperit lo fi que guia gran part de l’escena electrònica més hipster.

 

En la següent playlist us podeu fer una idea del ric univers musical de SFV Acid.
 


 

El podeu trobar també a Bandcamp.
 

Fa uns anys va gravar una sessió boníssima per Boiler Room.
 

 

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

1 comentari a “SFV Acid: la banda sonora dels suburbis”

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.