2

Sandra guanyadora febrer 2020
 
La Sandra és la guanyadora del concurs de febrer i ha recollit el seu premi a la biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver. No és la primera vegada que participa al concurs però si la primera vegada que s’emporta el premi. Aquest cop hi han participat ella i la seva mare ja que les dues son lectores d’Almudena Grandes, així que ara, com moltes altres vegades, compartiran lectura. De fet, tota la família és molt lectora i sempre es recomanen i passen llibres, tant, que moltes vegades diu que “no dóna l’abast”. El seu company és un lector de còmic capaç de trencar totes les estadístiques de préstec a la biblioteca. De tots els còmics que li ha recomanat ens destaca els de la Moderna de Pueblo i la Lucía Be. La seva filla ara just s’ha endinsat en la lectura de Harry Potter.

Ella ens diu que llegeix de tot però sobretot novel·la negra així que coneix molt bé el fons especial de Gènere negre i policíac de la biblioteca. Va començar amb els llibres de la nòrdica Åsa Larsson i l’últim que ha llegit és de Pierre Lemaitre, de qui ens dóna molt bones referències. També ens parla d’altres autores com Dolores Redondo i María Oruña. Aquests dies però, farà un parèntesis i un salt cap a la novel·la històrica per per llegir La Madre de Frankenstein. Gaudiu-lo molt, família!
 

Escrit per | Ignatius J. Really

Estic fent dieta... Sóc el Pau Frechiné i em trobareu a la Biblioteca Jaume Fuster

2 Comentaris

 1. Antoni

  14 Març 2020 at 13:12

  En la situació de confinament en què ens trobem, hauria estat millor poder disposar de la possibilitar d’anar a escollir lectures per a aquests dies. No tothom té accés a Internet per escollir llibres digitals.
  Es podia oferir un servei, amb horari limitat i amb mesures de prevención (assistència un a un, vent fila amb la separación adecuada, …), només de prèstec

  • Bibarnabloc

   16 Març 2020 at 11:34

   Benvolgut, ja ens agradaria poder fer això que ens demana però degut a la situació excepcional a causa de la COVID-19, i per evitar la propagació del virus i protegir les persones, s’ha decretat l’estat d’alerta i les instruccions són ben clares: es demana el confinament de tota la població a casa seva i només està permès sortir de casa en alguns supòsits com ara anar a comprar aliments, medicaments o productes de neteja, anar a treballar, desplaçar-se per tenir cura de familiars depenents o per passejar mascotes. Recollir llibres no està permès. Li recomanem que consulti la informació oficial a través dels següents enllaços:

   COVID-19 a la ciutat de Barcelona
   COVID-19 preguntes i respostes

   Gràcies per la seva col·laboració.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.