6

Atesa la situació excepcional de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 les 40 biblioteques de la ciutat estaran tancades fins a nou avís.

Per ajudar-vos a continuar gaudint, en la mesura que sigui possible, dels serveis de lectura i accés al coneixement, des del Bibarnabloc volem continuar oferint-vos les nostres recomanacions però centrant-nos en els serveis i continguts digitals que ofereixen les biblioteques sense sortir de casa.

Volem facilitar que les persones es quedin a casa i oferir-los el màxim de serveis en mode virtual. #JoEmQuedoACasa
 

#JoEmQuedoACasa
 
Avui us volem recomanar, si encara no la coneixeu, la plataforma de préstec de continguts digitals eBiblioCat. Per accedir als continguts només cal tenir el carnet de qualsevol de les biblioteques públiques catalanes i, un cop validats a la plataforma, ja podeu començar a gaudir-ne.

 

 
Hi podreu trobar llibres electrònics, revistes, pel·lícules, audiollibres, documentals, música, enciclopèdies i cursos d’ idiomes, entre d’altres continguts. Disposareu de més de 100.000 títols en diferents formats i temàtiques, disponibles en català, castellà, francès, anglès i alemany.
 


 
Amb aquest servei es vol garantir la descàrrega, l’accés i la consulta legal de continguts a través d’una plataforma senzilla i oberta als usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya.

Podeu accedir als continguts a través de l’ordinador o descarregar-vos als vostres dispositius mòbils l’aplicació eBiblioCat, disponible per iOS i Android.
 


 

Aquests dies hi ha molts usuaris que s’interessen per com accedir a l’eBiblioCat, així que és possible que en alguns moments el servei es col·lapsi. Cal que tingueu paciència i no dubteu que estem treballant per ampliar el nombre de continguts i llicències disponibles i per facilitar-vos l’accés als que tingueu dificultats per accedir-hi.

#JoEmQuedoACasa i tu?
 
Si tens qualsevol dubte pots contactar amb el Servei d’atenció a l’usuari a través d’aquesta bústia de correu electrònic:

e-biblio.cultura@gencat.cat
 

Escrit per | Justine

Alexandria és la meva ciutat, i tot i que formo part d'un quartet m'agraden el triangles. Guapa, sofisticada, rica i misteriosa. En ocasions, i només per diversió, em faig passar per l'Anna Bröll i dic que treballo a Biblioteques de Barcelona.

6 Comentaris

 1. Javier González Abian

  18 març 2020 at 0:01

  Buenas noche, quiero acceder a vuestra selección de películas pero no recuerdo mi contraseña.
  Numero biblioteca; **********

  Gracias !!!

  • Ignatius J. Really

   18 març 2020 at 0:47

   La contraseña, si no la ha cambiado, por defecto es su fecha de nacimiento con ocho cifras, dos para el día, dos para el mes y cuatro para el año, todo junto sin separaciones. Deseamos le funcione…

 2. Diego Civilotti

  19 març 2020 at 10:21

  El millor és quan bloquejeu la meva tarjeta precisament aquests dies, quan més ho necessito, i no puc accedir.

  • Ignatius J. Really

   20 març 2020 at 11:07

   De moment no tenim accés al sistema informàtic i no podem saber el motiu del seu bloqueig. Li recomanem que contacti amb la seva biblioteca explicant la situació i donant número de carnet, i quan es pugui accedir a la base de dades podran atendre la seva consulta. Disculpi les molèsties, fem tot el que podem des de casa

 3. Núria

  15 abril 2020 at 9:10

  Bon dia. Tinc un llibre en préstec que en situació normal havia de tornar el 14/4/2020. Com que la biblioteca está tancada, entenc que el puc tenir fins que reobrin les biblioteques. És així o l’he de tornar a la bústia?

  • Ignatius J. Really

   17 abril 2020 at 2:18

   No et preocupis Núria, s’han ajornat les dates de retorn dels llibres prestats fins que les biblioteques tornin a estar operatives.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.