5

Ens quedem a casa, sí, però podem escollir la manera de com fer-ho. La música sempre ha acompanyat a la humanitat, d’una manera o d’una altra, en totes les èpoques de la història. Aquests dies de confinament, la comunicació és molt important com a societat. Per això, les xarxes socials es mouen i apareixen iniciatives ciutadanes que tenen molta repercussió a tot arreu.

Cada dia, a les 20h, moltes persones anònimes sortim a les finestres, als balcons i a les terrasses a donar el nostre suport a totes aquelles persones que continuen amb el seu treball: personal sanitari, transport, neteja, botigues d’alimentació i supermercats, farmàcies, cossos de seguretat… Gràcies al seu treball anònim aconseguirem que això sigui només un record.
 

 

Aguantarem, resistirem i sobreviurem… i ho farem amb musiqueta. Les Biblioteques de Barcelona t’acompanyaran i t’ajudaran a trobar la selecció que necessites en cada moment però també, podràs descobrir petits tresors musicals.

Us convidem a visitar la secció de música de l’eBiblio. També trobareu l’accés a la base de dades de Naxos on trobareu música clàssica amb les millors versions editorials del mercat.
 

Música a l'eBiblio

NAXOS a eBiblio

 

A continuació, tens una llista de Spotify amb algunes de les cançons que, aquests dies ens donen força per tirar endavant…
 

 


 

Si tens qualsevol dubte amb l’eBiblio pots contactar amb el Servei d’atenció a l’usuari a través d’aquesta bústia de correu electrònic:

e-biblio.cultura@gencat.cat
 

Escrit per | Mr Hyde

Sóc la part oculta del Dr. Jekyll... o era a l'inrevés? Es comenta que vaig ser creat per un tal Stevenson, quan més aviat va ser al contrari, encara que això és un secret. Vaig estudiar amb el gran Doctor Tenma, m'agrada la música de Hyde i tinc un gat anomenat Schrödinger. Per cert, dintre meu hi ha la Marian, una devorallibres de la Biblioteca Horta - Can Mariner.

5 Comentaris

 1. pili

  31 Març 2020 at 16:01

  Moltes gràcies per l ajuda!

 2. Andrés Castells

  1 Abril 2020 at 11:30

  Ens en sortirem llegint, cantant i compartint

 3. marta

  1 Abril 2020 at 17:46

  Resistirem plegats!!! aquesta cançó ja és un tot un símbol d’aquests dies. a pesar de les circumtàncies no hem de perdre l’esperança. ànims a tothom!

 4. Rosa

  1 Abril 2020 at 20:32

  La música serveix per elevar l’esperit i per donar-nos bon rotlloo.
  Ja ens va be!

 5. Sílvia Romero

  2 Abril 2020 at 11:38

  Gràcies!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.