Basurarte, per Gusti

Basurarte - Gusti

Basurarte - GustiGusti. Basurarte: crear, divertirse y reciclar. Barcelona [etc.]: Océano, 2009

Gusti és un viatger infatigable i un dels il·lustradors infantils més reconeguts arreu del món. La seva obra acumula multitud de premis. Cal destacar alguns, com ara el premi de l’Hospital Sant Joan de Déu 2006, per El nen gris, el premi a les millors il·lustracions de llibres infantils i juvenils (Ministerio de Educación y Cultura) 2003, per La bella dorment, o la inclusió a la Llista d’Honor IBBY 2010, en la categoria d’il·lustració, per L’elefant encadenat.

L’obra d’aquest argentí afincat a Barcelona, és personal, imaginativa i sorprenent. Gusti fa servir la fantasia per mostrar-nos amb màxima sensibilitat la seva estimació cap a la Terra o els animals, així com la seva preocupació pel medi ambient. Basurarte és un bon exemple d’aquesta imaginació immensa. Prepareu-vos per a l’acció!

Paelles que agiten hèlixs al mig del cel blau; paquets de tabac de Formula 1; Zona d’esports, Teatre i Bowling de luxe. Làmpades mooolt més fashion que les d’Ikea. Llaços, diademes i màscares. Marcs per a fotos, testos, jocs d’escacs… Autèntiques peces úniques, elaborades amb allò que ja no ens serveix.

ART en majúscules que arrenca somriures.

Mai no han existit deixalles tan boniques com les que tenim ara, per això la màgia de GUSTI serà l’encarregada de desvetllar les il·lusions que s’amaguen dins la galleda d’escombraries.

Així és BASURARTE, una festa de la imaginació on tots els somiadors hi sou convidats.


 

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

2 comentaris a “Basurarte, per Gusti”

  1. Realment Basurtarte és un llibre molt imaginatiu, amb un rerafons ecològic i amb un missatge molt bonic per tenir cura del nostre planeta. Sumant a les il·lustracions boges d’en Gusti i amb la diversió assegurada que suposa fer algun d’aquests objectes! Totalment recomanble. M’encanta! Claire Voyant, has fet una recomanació de 10! Totalment encertada! 😀

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.