Un any més… bon estiu i bones lectures!

Bones lectures - Bon estiu 2013Ja ha arribat un altre estiu, i ja és el tercer que passem junts… com passa el temps.

Aquest últim any hem llegit còmics, llibres i revistes, hem escoltat música i hem mirat pel·lícules, amb vosaltres ens hem emocionat, hem plorat i rigut, hem desconnectat però també ens hem indignat, hem passat por i, sobretot, hem descobert coses noves.

Ja és estiu… temps de festa, de relax i tranquil·litat, de vacances, però sobretot,… temps de lectura. Com cada any, els bibarnabloguers recuperem aquelles recomanacions que pensem que us poden “refrescar l’estiu”, ja ens direu si us han agradat! Nosaltres ens ho hem passat d’allò més bé.

Al setembre ens tornem a veure, amb més idees i moltes ganes de seguir recomanant-vos aquelles petites joies literàries, cinematogràfiques i musicals, que aquest estiu, al mar o a la muntanya, al poble o a la ciutat, al costat de casa o a l’altre punta del món, haurem descobert.

Bon estiu i bones lectures!

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

7 comentaris a “Un any més… bon estiu i bones lectures!”

  1. Però quin vídeo més xulo ens ha quedat! Cada any ens superem! Gràcies Pau! Ia ara a guadir de l’#estiu i la #lectura

  2. No sé si és el lloc adient, però m´agradaria recomanar una lectura: “Libertad” (Jonathan Frazen). És una exploració complexa d’una familia progresista nord-americana des del punt de vista de cadascún dels seus membres.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.