La Play Room de Patricia Muñiz

Play Room - Patricia Muñiz

Play Room - Patricia MuñizPatricia Muñiz. Play Room
Barcelona: Underbrain Books, 2012

«Play Room está escrito como cuando te dan ganas de masturbarte, por impulso
Hernán Migoya

Aquest dijous a les 19 h. a la biblioteca Jaume Fuster dins del cicle Parlem amb…, Patricia Muñiz, acompanyada per Ramon Colomina Tornasol, comentarà la seva novel·la Play Room i presentarà el seu tercer llibre, Home gat, garrí renegat, una història situada al costat mateix de la biblioteca, al barri de Gràcia. Una molt bona oportunitat per conèixer aquesta enigmàtica i cada cop més coneguda autora.

Patricia Muñiz és el pseudònim de la nostra amiga Claire Voyant, amb qui hem coincidit a les trinxeres unes quantes vegades ;-). A la biblioteca parlant de llibres vaig descobrir que ella també els escrivia. Un dia em va comentar que l’editorial Underbrain Books publicava el seu primer llibre Corriente Sanguínea amb il·lustracions de Bouman. Vaig tenir el plaer (mai millor dit) de llegir-la, i vaig quedar gratament sorprès. No vaig tenir temps de comentar-li que ja estava treballant en la publicació del seu segon llibre, que resultava ser el primer que havia escrit, PLAY ROOM, una història que no et deixarà el cos gens fred.

La protagonista Seila Dor treballa a una llibreria, és escriptora i té ganes d’experimentar. S’apunta a un projecte anomenat Play Room que consisteix a ficar-se dins d’una sala amb altres participants per fer realitat totes les seves fantasies sense cap perill aparent, ja que són virtuals. En un principi l’experiment sembla inofensiu. Esteban Rey és un escriptor reconegut, en crisi d’inspiració, que es vol aprofitar de l’admiració que li té la nostra protagonista per nodrir la seva creativitat. Li fa escriure les sessions en les quals ella participa amb unes estranyes condicions. La trama es va complicant a mida que els protagonistes comencen a sentir una malaltissa dependència cap a l’experiment. Amb l’ajuda d’un dels participants Seila aconseguirà veure la part més fosca de Play Room. La imaginació i la realitat estan tan diferenciades? Quins són els límits de la fantasia?

Patricia Muñiz ens convida a trobar-nos en un univers propi on aconseguim oblidar-nos de nosaltres mateixos, ens despulla per dins i sorprèn per fora.

Una autora que cada cop dona i donarà més a parlar, presentacions arreu del país, signatures de llibres, molt bones crítiques, booktrailers…

Us deixo un extracte de Play Room i com diu a la seva web:

Play Room - Patricia Muniz

Gràcies Claire !!!
 

image_pdfimage_print
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

6 comentaris a “La Play Room de Patricia Muñiz”

  1. Fantàstica ressenya Ignatius J. Really. La novel·la em va encantar i amb moltes ganes de llegir la següent!
    Gràcies Claire Voyant! T’anirem seguint! 😀

  2. És un plaer enorme presentar aquests llibres a la Biblioteca. Gràcies, Ignatius per les teves paraules, i gràcies a tots els companys i seguidors que fan que l’escriptura esdevingui una aventura meravellosa.

    Una abraçada ben forta!

  3. Tota una sorpresa aquesta novel·la de misteri eròtic. Gràcies Ignatius per portar-la al blog i felicitats Patricia per escriu-re tant bé. Espero llegir aviat més obres teves i gaudir amb tot aquest “derroche” de fantasies, romanticisme i ciencia ficció a la vegada…
    Estic d’acord amb tu quan comentes que l’erotisme és vida. És part de la nostra vida, una vida plena…

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.