En Daniel l’altre guanyador del concurs de gener

Daniel

DanielEn Daniel ha estat el segon guanyador del concurs de gener del Bibarnabloc i ha escollit la Biblioteca Jaume Fuster per a recollir el seu premi. A l’hora acordada es presenta un senyor al taulell que casualment pregunta per mi, és en Daniel, puntual. Li dono el paquet embolicat amb un paper molt original (fins i tot un nen se’l volia endur). Baixem tots dos al bar de la biblioteca a prendre un cafè i comentar la jugada. Li pregunto com ha conegut el concurs i m’explica que ell és habitual de la pàgina web de les biblioteques, l’utilitza per assabentar-se de les activitats, els cicles i els clubs de lectura que es fan les biblioteques. Un dia es va fixar en el concurs i aquesta és la primera vegada que participa. Em va preguntar si sabia quants concursants participaven, potser li va estranyar guanyar tant ràpid. Estava una mica sorprès i no va voler obrir el paquet, ens va acompanyar tota l’estona.

Guanyador del concurs de gener del BibarnablocEn Daniel és usuari de la nostra biblioteca, encara que reconeix que no s’emporta massa llibres, en té molts a casa, prefereix mirar-se els diaris o les revistes. Encara així fa poc va venir a buscar un llibre, La Historia de la Literatura Norteamericana, un llibre d’uns vuit centímetres d’ample, un d’aquells documents per al que has de venir preparat per endur-te’l a casa. El motiu va ser un curs dedicat a la literatura americana que va realitzar al Ateneu Barcelonès. Actualment també participa en un altre curs de l’Ateneu anomenat el Canon del conte, impartit per Juan Trejo, en el qual analitzen l’arquitectura dels contes des de Flaubert i Maupassant, fins a Cheever o Carver. Parlem una estona de llibres, autors, contes i li demano que ens recomani alguna lectura, sense dubtar gaire ens regala els Cuentos completos de Txékhov, volum primer de tres, editat per Paginas de espuma, i en especial el conte de la Dama del perrito. Molt bon gust.

Pugem al primer pis, agafem el volum de Literatura americana per a fer les fotos i ens acomiadem. Un plaer, gràcies Daniel i fins a una altra.

image_pdfimage_print
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

3 comentaris a “En Daniel l’altre guanyador del concurs de gener”

  1. felicidades. No siempre se premia al más constante, y esta vez, asi ha sido. Perfecto. Que disfrutes de la obra de teatro y de los libros.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.