Jazz i blues a Barcelona

Jazz i blues a Barcelona

Mostra Jazz & Blues a Barcelona en un mapa més gran

La Biblioteca Vallcarca i els Penitents-M. Antonieta Cot ha elaborat un mapa del jazz i blues a Barcelona. Aquesta eina, ubicada a la plataforma Google Maps, vol donar a conèixer els recursos de la ciutat relacionats amb aquests gèneres musicals. Així, el mapa situa i descriu 88 espais d’interès: biblioteques amb fons especialitzats, botigues de discos, escoles de música, escoles de ball swing i locals on es pot gaudir d’aquestes músiques afroamericanes.

Per tal de garantir la vigència del recurs, la informació es revisa periòdicament. La revisió final del mapa ha anat a càrrec dels responsables de la revista especialitzada La ruta del Jazz, una publicació que ha sigut una bona font d’informació per a l’elaboració d’aquest recurs.

Aquest projecte s’emmarca en el centre d’interès en jazz i blues de què disposa la Biblioteca Vallcarca i els Penitents-M. Antonieta Cot.

Recorda que durant l’octubre i novembre, la Biblioteca Vallcarca i els Penitents i altres biblioteques de la ciutat programem activitats i audicions al voltant del Festival de Jazz de Barcelona. Consulta la programació a www.bcn.cat/biblioteques.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

35 comentaris a “Jazz i blues a Barcelona”

 1. Bona iniciativa de la Biblioteca de Vallcarca i els Penitents! Pot ser molt útil pels que ens agrada aquesta música i volem ampliar llocs i events als que anar.

 2. Molt bona iniciativa. Tant de bó la gente no es quedés a casa davant de la tv i sortis al carrera a buscar la música en viu!

 3. Gran tasca la creació d’aquesta eina online (constatat que es va actualitzant!) s’aporta suport als musics, els centres amb recursos, informació o locals i els aficionats, dinamitzant el sector cultural (i en concret el de música en directe) tant maltractat tot creant marca Barcelona de la bona. Aixo és Biblioteques en estat pur. Enhorabona. I gràcies.

  1. Gràcies a tu, els hi farem arribar les felicitacions als companys/es de la B. Vallcarca i els Penitents – M. Antonieta Cot

 4. Un suggeriment, podríeu fer gira? Vull dir que aquests actes relacionats amb el jazz voltessin per més biblioteques de la ciutat

 5. Andrés San Martín

  Cualquier ciudad que prefiera el epíteto de dinámica debe guardar en sí misma la voluntad de esculpir la música sin obstáculos, como esos argumentos atemporales que hacen juicio cada vez que vuelven a aparecer. Si eres Jazz eres aire; cruzas la calle sin violencia y sin reglas, te depositas en cada esquina y conviertes el polvo en magia. A mayor jazz, mayor movimiento. Buena ruta, gracias.

 6. Ei família, tan sols volia felicitar-vos per aquesta iniciativa. El jazz és l’estil que més m’acompanya a l’hora de llegir. Em relaxa, m’aïlla d’allò que m’envolta i m’ajuda a submergir-me al món del llibre.
  Moltes felicitats !!!

 7. Felicitats,
  És una eina molt i molt útil pels amants de la música. Us engresco a continuar desenvolupant aplicacions semblants. I estaria bé ampliar-la a l’àrea metropolitana… l’Hospitalet, Sta Coloma…
  Encantat amb les biblios de BCN!
  Carles

 8. M’encantaria gaudir d’un bon concert de jazz….
  I aquí us deixo una dita interessant:
  “En cierto modo, la vida es como el jazz… es mejor cuando improvisas”. George Gershwin

 9. Ojalà hi hagués més concerts a Barcelona de música no tan “de moda”… trobo a faltar més música negra, o punk o rock… sóc l’únic?

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.