Dones de música: dives, rebels i transgressores

Dones de música

Dones de música

Al llarg de la història de la música, les dones han tingut un paper sempre actiu però sovint silenciat per les convencions socials, que atorgaven més protagonisme als homes. Amb l’eclosió de la música popular i, més concretament, amb l’arribada del pop i del rock, les dones conquisten l’escenari i es fan visibles al món. Aquest cicle vol reconèixer l’aportació de les dones a la música des de diferents perspectives i cultures musicals, tot observant la feminitat construïda per les dones en aquest àmbit.

Com a complement a les xerrades d’aquest cicle, us proposem una selecció de documents relacionats amb els temes que tractaran i que podreu trobar a les biblioteques de Barcelona.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

5 comentaris a “Dones de música: dives, rebels i transgressores”

  1. Molt interessant poder descobrir, des de l’àmbit musical també, més models de construcció de feminitats en plural que ens segueixin inspirant…

  2. Penso que és molt important que la societat reconegui el paper que tenen les dones en tots els àmbits: cultural, social, educatiu, jurídic… i com en aquest cas musical. Aquestes xerrades ens donaran una visió dels esforços que han hagut de fer algunes dones per aconseguir fer-se un lloc en la música.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.