Música al GREC Festival 2015 de l’1 al 31 de juliol

cabecera_prensa_grec015

La 39a edició del Grec Festival de Barcelona tindrà lloc de l’1 al 31 de juliol de 2015 amb un centenar de propostes de teatre, dansa, música, circ i espectacles híbrids i multiformat. També inclou un extens programa d’activitats paral·leles adreçades tant a professionals com a espectadors.

Enguany es manté i consolida el model de programació musical del Grec encetat l’edició passada per fer possible una oferta més variada de  formats i estils. Tindrem concerts al Teatre Grec que es complementen amb el cicle gratuït de 12 Concerts de Petit Format als Jardins del Teatre. Continuen els concerts a la sala BARTS i la sala Jamboree ha programat tres cicles.

La Biblioteca Vapor Vell, que compta amb un fons especialitzats en músiques urbanes, ha fet aquesta playlist perquè tasteu alguns dels artistes que ens visitaran el festival aquest estiu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

1 comentari a “Música al GREC Festival 2015 de l’1 al 31 de juliol”

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.