El teatre i els set pecats capitals

7 pecats

7pecats

Diuen que la vida és un teatre, però el cert és que és ben bé a l’inrevés: el teatre és la vida, la vida de tots i cada un dels éssers vius, i en ella s’emmiralla el teatre. Els vicis  humans són una font inesgotable d’inspiració per al teatre, i en destaquen els que l’Església catòlica defineix com a pecats capitals: luxúria, gola, avarícia, peresa, ira, enveja i supèrbia. En aquest cicle de xerrades, gent del món del teatre hi aportarà una visió ben diferent de la que estem acostumats: una reflexió sobre els vicis des del vici teatral.

Com a complement del cicle, us hem preparat aquesta guia, des d’on us podreu acostar als pecats capitals des d’un punt de vista teatral. Tots els documents que hi apareixen els trobareu a les biblioteques de Barcelona.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.