Desmarca’t, hi ha alternatives

2015 - L'Aventura de conèixer - Desmarca't, hi ha alternatives

2015 - L'Aventura de conèixer - Desmarca't, hi ha alternatives

Durant el mes de novembre es realitza a diverses biblioteques un cicle de xerrades que presenta maneres alternatives de fer economia i de consumir: cooperatives, socials i solidàries. Són propostes que donen resposta a les necessitats de la vida quotidiana, arrelades al barri i basades  en les persones.

Les nostres accions tenen repercussions molt més enllà de l’entorn immediat. Per veure com funciona el món, com pots canviar-lo i com passar a l’acció, us hem preparat aquesta guia de lectura amb un recull de documents que podreu trobar a les Biblioteques de Barcelona i que us ampliaran la informació dels temes tractats en aquest cicle de xerrades.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.