Món Llibre 2016

Món Llibre 2016

Món Llibre 2016

La 12a edició de Món Llibre 2016 presenta més de 100 activitats singulars i divertides concebudes per apropar els llibres als més petits amb la voluntat de despertar-los o fer créixer el gust per la lectura. Més de 50 editorials de literatura infantil i juvenil se sumen a aquesta iniciativa que compta també amb la col·laboració de les biblioteques barcelonines i els espais del CCCB i el MACBA.

Aquest any Món Llibre coincideix amb el 400 aniversari de la mort dels escriptors Shakespeare i Cervantes i amb el reconeixement de Barcelona com a Ciutat de la Literatura per la UNESCO.

Servei de documentació de literatura infantil i juvenil

Des del Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil hem fet la selecció de les dues exposicions temàtiques que es faran a Món Llibre sobre els contes El flautista d’Hamelín i Hänsel i Gretel. Ambdues mostren únicament fons del Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil (SDLIJ).

Es tracta d’una selecció de documents del fons històric i actual, fent un recorregut per les diferents versions i adaptacions des de començaments del segle XX fins a les edicions més trencadores.

La mostra, que es podrà visitar a l’Espai 1 durant tot el cap de setmana, es complementa amb les dues guies de lectura següents:

Gaudiu-les!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.