35 Saló Internacional del còmic de Barcelona. Una guia…

35 Saló Internacional del còmic de Barcelona

El 35 Saló Internacional del Còmic de Barcelona tindrà lloc a la Fira de Barcelona del 30 de març al 2 d’abril de 2017. Un dels eixos temàtics tindrà a veure amb la presència de l’aviació al còmic. Enguany el cartell l’ha creat Jaime Calderón, il·lustrador i dibuixant de còmics.
 

35 Saló Internacional del còmic de Barcelona
 
El certamen també comptarà amb la presència d’autors com Dave Gibbons (dibuixant de Watchmen), Matt Kindt o Hermann, entre d’altres.

Es podrà gaudir a més d’exposicions com la del centenari de la revista TBO, que farà un repàs pels seus principals autors i sèries amb un apartat especial dedicat a Josep Maria Blanco, guanyador del Gran Premi del Saló en la passada edició. Mostres com la commemorativa del centenari del naixement del mític Will Eisner, i Milton Caniff, tot un pioner i un mestre de l’art seqüencial.

La Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra ha realitzat una guia de lectura amb motiu de l’esdeveniment que aplega tota la informació relativa al Saló, entre la que destaca les obres nominades en aquesta edició i guanyadores de la passada, i les biblioteques on podeu trobar-les.
 

 


 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.