Lletres basques

Lletres basques

 
Lletres basques
 
La llengua basca sovint és titllada d’antiga i estranya. Tanmateix, és una llengua que viu entre nosaltres, ara i aquí: és tan contemporània com qualsevol altra i conforma, en convivència amb desenes d’altres llengües, el patrimoni lingüístic i cultural català. Des de fa dècades, a Barcelona tenim una bona mostra d’activitats culturals i literàries basques, com el festival Literaldia (ja en la 13a edició), el fons basc de la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles i el cicle temàtic literari Lletres basques, que posa a l’abast de tothom la possibilitat de fer un bon tast de les lletres basques, en maridatge amb les catalanes.

Com a complement de les xerrades del cicle, hem preparat aquesta guia que recull una selecció de documents relacionats amb els temes que s’hi tractaran i que trobareu a les biblioteques de Barcelona.

 


 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

3 comentaris a “Lletres basques”

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.