Els millors discos d’electrònica de l’any

Música electrònica

Del pop futurista de Laurel Halo al house d’Octo Octa, passant per l’acid de Karen Gwyer o la polirrítmia de Nídia Minaj. L’any 2017 ens ha deixat grans discos de música electrònica: experimentació i ball, textura i ritme, melodia i caixes de ritmes. Un disc per cada estat d’ànim, tots els colors de l’arc de Sant Martí. El Yin, el Yang i tot el que hi ha entremig.

Hem agafat les llistes del millor de l’any segons la premsa especialitzada (Resident Advisor, FACT, Tiny Mix Tapes, entre d’altres) i hem preparat una playlist ben molona. La podeu posar el dia de cap d’any, quan s’acabi el CD de grans èxits de Boney M.

Us recordem que alguns d’aquests discos els podeu agafar en format vinil a la Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet, l’única de la xarxa especialitzada en música electrònica.
 


 

Aquest és el llistat d’artistes que hi apareixen:

DJ Sports // DJ Python // Laurel Halo // Actress // UMFANG // Joe // Bullion // Nídia Minaj // Kelly Lee Owens // Yaeji // Jlin // Björk // Kaitlyn Aurelia Smith // Kehlani // Octo Octa // Lanark Artefax // Karen Gwyer // M.E.S.H. // Chino Amobi // Visible Cloaks

 

Playlist —

 


 

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.