Fuego eterno. La historia de Jerry Lee Lewis per Nick Tosches

Fuego eterno. La historia de Jarry Lee Lewis - Nick Tosches

Million Dollar Quartet
Million Dollar Quartet

 
Fuego eterno ens descobreix la trepidant vida de Jerry Lee Lewis, l’artista que va arribar a ser considerat per alguns com el veritable rei del rock and roll pel seu caràcter indòmit i salvatge. Descobrirem com va viatjar des del seu poble natal fins a Memphis decidit a gravar un disc d’èxit amb la discogràfica Sun Records i, al final, va acabar participant en la gravació del mític Million Dollar Quartet el desembre de 1956, una gravació en la qual va acompanyar a Elvis Presley, Carl Perkins i Johnny Cash.
 

Fuego eterno. La historia de Jerry Lee Lewis - Nick Tosches

Tosches, Nick
Fuego eterno

Barcelona : Contra, 2016

 
A partir d’aquest moment la fama de The Killer començà a créixer, i la gravació de dos exitosos singles com Whole Lotta Shakin’ Goin’ On i Great Balls of Fire el porta a ser comparat amb Elvis Presley. Però l’ascensió meteòrica a l’Olimp del rock and roll va ser tan ràpida com la seva caiguda. En viatjar a Londres per a realitzar una gira, la premsa anglesa va descobrir que la noia de 13 anys que l’acompanyava era la seva dona, amb la que s’acabava de casar. A partir d’aquest moment, la premsa sensacionalista anglesa va qualificar Jerry Lee Lewis d’autèntic monstre, i la gira va resultar un fracàs que va acabar amb la cancel·lació de la majoria de concerts i la deportació de Lewis cap als Estats Units.
 

Myra Gale i Jerry Lee Lewis
Myra Gale i Jerry Lee

 
A partir d’aquí, tant la vida personal com professional de Lewis es va convertir en un autèntic i apassionant relat ple d’escàndols i anècdotes divertides. Tot això és el que trobareu en aquest fascinant llibre, que es llegeix com una novel·la d’aventures i que podeu acompanyar amb la playlist dels temes que van apareixent al llarg de la narració i que us facilitarà el recorregut musical per la vida de The Killer.
 

Jerry Lee Lewis - The Killer
The Killer

 

Playlist del llibre:

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.