Luisa Gómez guanyadora del concurs d’abril

image_pdfimage_print

Dissabte va venir la Luisa Gómez, tota somrient, a recollir el seu merescut premi a la biblioteca Jaume Fuster. Havíem quedat per l’ocasió i es va presentar puntualment al taulell de préstec, ens vam presentar i immediatament vam sortir a l’exterior a parlar una mica. Com va conèixer el concurs?, ens va dir que gràcies al Velocirepte, una iniciativa que li encanta i amb la que ha descobert bons llibres, especialment li ha agradat el repte de literatura i dones, una temàtica que li interessa molt. Ens explica que viu a Premià i que ha vingut a Lesseps a recollir el premi, però que la biblioteca que visita habitualment és la de Montbau, ja que cada setmana ha d’acompanyar el seu marit a l’hospital de la Vall d’Hebron i aprofita per nodrir-se de llibres.
 

Luisa Gomez - Guanyadora_2018-05
 
La Luisa també ens explica el seu darrer viatge, a Tailàndia, en diu que va quedar molt impressionada, tothom era amable i tranquil, aquí no estem acostumats a això, el paisatge captivador, i els colors vius i les olors penetrants. Però sobretot va aprendre una cosa molt i molt important, una cosa que havia oblidat: va aprendre a Somriure. Li va agradar tant el país i els seus costums que inclús s’ha plantejat anar a viure allà, déu ni do no? Molta sort!!

Esperem que t’agradi el premi i segueixis gaudint del Velocirepte i les nostres biblioteques. Gràcies Luisa i fins aviat.
 

image_pdfimage_print
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.