Whities: ritme, varietat i experimentació

whites

Amb seu a la ciutat de Londres, Whities va començar la seva activitat fa uns cinc anys com a filial del segell Young Turks / XL Recordings, i en poc temps s’ha guanyat un lloc referent en l’escena electrònica de l’actualitat. Dirigit amb destresa per Nic Tasker (imprescindible el seu programa de ràdio a NTS), el segell és un bon reflex de les tendències actuals, amb un conjunt de noms relativament innovadors que busquen ajuntar ritme i experimentació. Noms no gaire coneguts i artistes bastant diferents entre si que demostren que Nic Tasker té molt bon ull per captar nous talents. Us diria els projectes que més m’agraden, però potser és millor que els escolliu vosaltres mateixos/es.
 


 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.